Meny Stäng

En olycka händer lätt – ett trasigt husbilsfönster

Annons

Campingägaren på camping Sardegna i Porto Pino på Sardinien bad oss flytta husbilen två meter bakåt. Inga problem! Eftersom vi skulle köra så kort bit brydde vi oss inte om att stänga fönstren … men det borde vi ha gjort.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbilsfönstret sprack

På utsidan av vår campingplats stod en gatlykta som vi inte reflekterat över. Pang! Fönstret sprack rakt igenom och blev hängande i bitar … För tillfället har vi limmat och tejpat. Längre fram gäller det att hitta någonstans där vi kan skaffa en ny ruta … Förslag tas tacksamt emot!

Allt möjligt som behöver fixas

Det är lite allt möjligt som behöver fixas på vår husbil nu! Igår sprack ett handtag på en av skåpluckorna, en spisplatta fungerar inte (blir en hög eldslåga istället för små blå lågor), det går inte att reglera kylan på kyl & frys, vi måste byta olja och oljefilter, och motorlampan lyser ibland.

Det kanske inte är så konstigt att saker går sönder när man haft husbilen i sju år och använder den varje dag. Vissa saker får vi fixa under resan och andra saker får vi ta hand om när vi kommer hem igen.

Vår ruta som är tejpad och limmad - och den förrädiska stolpen...
Vår ruta som är tejpad och limmad – och den förrädiska stolpen …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev