Menu Close

Onnittelut voittajalle! - viikonloppu Prahassa

Kilpailu viikonlopusta Prahassa on nyt päättynyt, ja sanomme suuret ONNITTELUT voittajalle! Kiitämme myös kaikkia kilpailuun osallistuneita! Haluaisimme antaa matkan kaikille, mutta vain yksi henkilö voi voittaa ...

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Voittaja on ...

Voittaja on ... Stefan Själander. Onnittelut! Stefan vastasi molempiin kysymyksiin oikein. Prahan kuuluisan sillan nimi on Kaarlen silta ja Tšekin tasavallan toiseksi suurin kaupunki on nimeltään Brno. Näin voittaja kuvailee, mitä hän haluaa tehdä Tšekin pääkaupungissa: 

Syödä nyyttejä, maistella oluita, nauttia Mozartin konserteista ja korkeakulttuurista, kokea historiaa yhdistettynä puistoihin ja luontoon. Suutelen rakkaani Kaarlensillalla, vaeltelen Prahan linnan puutarhoissa taivaallisessa ilmapiirissä. Se olisi ihana matka kaikille aisteille ja antaisi meille unohtumattomia Prahan muistoja!

cr-landofstories_rgb-3-300x59

Palkintona on kahden hengen viikonloppu Prahassa, johon sisältyy lennot ja majoitus neljän tähden Vienna House -hotellissa. Toivotamme Stefanille miellyttävää matkaa! Voittajalle ilmoitetaan myös sähköpostitse. Kilpailu on järjestetty yhteistyössä Tšekin matkailuviraston kanssa. Tuomariston päätökseen ei voi hakea muutosta.

Weekend i Prag
Praha - kuva Tšekin tasavallan matkailuneuvostolta
Weekend i Prag
Praha - kuva Tšekin tasavallan matkailuneuvostolta

Tilaa uutiskirjeemme