Menu Close

Dreads Tukholmassa - miten Peter sai uuden kampauksen

Haluatko tehdä rastat Tukholmassa? No, sitten olemme löytäneet "sen paikan". Mutta vaikka et haluaisikaan tehdä rastoja itse, haluat ehkä kuulla tarinan siitä, kun Peter teki sen, koska kyllä... hänellä on aivan uusi kampaus!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Miksi tehdä rastat?

Miksi haluat tehdä rastat, tai rastat, kuten niitä myös kutsutaan? No, tähän kysymykseen voi todennäköisesti olla monia vastauksia. Peterin kohdalla se oli luultavasti halu tehdä jotain uutta ja täysin erilaista.

Rehellisesti sanottuna hän on aina rakastanut kokeilla vaatteita, muotoilua, koruja ja kampauksia... Hän halusi tehdä muutosja uskoo, että elämä on liian lyhyt kokeilematta erilaisia asioita.

Peter från FREEDOMtravel
Peter, jolla on puolipitkät hiukset, muutama päivä ennen kuin oli aika tehdä rastat ...

Seienstyle - rastat Tukholmassa

Peterin tapauksessa rastojen miettiminen sattui samaan aikaan, kun hänen yrityksensä Seienstyle muutti pieneen toimistotilaan, joka sijaitsee laiturilla, jossa asumme asuntoveneessämme Lontoossa. Pampasin venesatama Solnassa. Seinestylen takana oleva Ann-Marie oli etsinyt uusia tiloja jo jonkin aikaa ja tunsi heti, että Pampasin tilat olivat oikeat, kun hän löysi ne.

Seienstyle i Pampas marina
Seienstyle i Pampas marina

Ja voitte nähdä, miksi Ann-Marie pitää pampan näkymistä! Hän on myös suunnitellut tilan niin, että se tuntuu pieneltä rentouttavalta keidakselta veden ympäröimänä. Kun astut sisään, pehmeät matot, vihreät kasvit ja hiljaisen rauhallinen musiikki syleilevät sinua välittömästi.

Seienstyle i Pampas marina

Rastojen tekeminen Tukholmassa

Jos haluat tehdä rastat Tukholmassa, Seienstyle Pampasissa on epäilemättä sopiva valinta. Ann-Marie on yksi harvoista ihmisistä maailmassa, joka on tehnyt rastoja yli 25 vuotta. Hän on käynyt kursseja useissa eri maissa, ja nykyään hänet on palkattu kouluttajaksi.

Ann-Marie on innostunut työskentelemään ilman kemiallisia lisäaineita, ja hän on myös kehittänyt vallankumouksellisen hiustenpidennysmenetelmän nimeltä "Serene Flow wave".

Seienstyle i Pampas marina

Ei siis ole yllättävää, että TV4:n Nyhetsmorgon palkkasi Ann-Marian puhumaan rastojen tekemisestä ja hoidosta.

Miten tehdä rastat

Dreadlockien tekemiseen tarvitset joko pitkät omat hiukset (Ann-Marie osoittaa hieman hartioiden alapuolelle) tai vähintään 10 senttimetriä, jotta sinulla on jotain, mihin kiinnittää hiustenpidennykset. Peter valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon, joten hän säästi hiuksiaan kolme kuukautta ennen kuin oli aika.

Dreads i Stockholm

Emme mene tarkkaan rastien tekoprosessiin, koska se ei ole meidän erikoisalamme, mutta lyhyesti sanottuna Ann-Marie sitoo synteettikuitulangan, jonka jälkeen hän pujottaa ja virkkaa hiukset erityistä tekniikkaa käyttäen.

Dreads i Stockholm

Se, kuinka kauan se kestää, voi riippua siitä, kuinka kauan se kestää. Peter oli täällä suurimman osan päivästä, kello 11.00-20.30. Tässä näet joitakin kuvia prosessista...

WIFI.se
Dreads i Stockholm
Dreads i Stockholm
Dreads i Stockholm
Dreads i Stockholm

Mutta ... voiko rastat pestä?

Yksi tavallisimmista kysymyksistä rastojen suhteen on se, voiko ne pestä. Ja kyllä, yksinkertainen vastaus on, että voit. Dreadlockien peseminen ei ole lainkaan ongelma, mutta sinun tulisi käyttää erityistä shampoota, joka on suunniteltu erityisesti dreadien pesuun. Tavalliset shampoot sisältävät usein pehmentäviä aineita, mikä ei ole hyväksi, jos haluat hiusten säilyttävän muotonsa.

Noin kolmen kuukauden kuluttua voit odottaa, että hiukset kasvavat, ja sen jälkeen sinun on ehkä korjattava rastasi uudelleen, jotta ne pysyvät hyvännäköisinä.

No, tässä näet tuloksen! Peter on tyytyväinen kampaamon työhön, mutta tarvitsee hieman aikaa selvittääkseen, miten käyttää tätä kampausta. Hän saattaa lyhentää sitä tai lisätä siihen koruja. Mielestämme tämä on hauska muutos, mutta emme odota kaikkien pitävän siitä. Loppujen lopuksi rastat ovat kampaus, josta monilla ihmisillä on mielellään mielipide.

Nyt on vain totuttava tähän uuteen kampaukseen... Tulevaisuudessa saatat nähdä uusia variaatioita, joissa on päivityksiä tai koruja. Aika näyttää!

Peter kuvauspaikalla Itävallassa, rastat päässä

Faktoja Seienstyle - rastat Tukholmassa

  • Osoite: Karlbergs strand 6D, Solna
  • Sijainti: Salonki sijaitsee Pampas-sataman laiturilla D.
  • Tänne pääseminen: Metrolla Västra skogeniin (sininen linja) ja sitten alle 10 minuutin kävelymatka. Jos tulet, venesatamassa on parkkipaikka, joka on maksullinen app.
  • Varaukset: Ei sisäänheittoa. Vain varaukset. Yhteystiedot löytyvät alla olevasta verkkosivustosta.
  • Lue lisää: Lisätietoja on osoitteessa yrityksen verkkosivusto

Tilaa uutiskirjeemme