Meny Stäng

Grattis till vinnaren! – en weekend i Prag

Annons

Nu är tävlingen om en weekend i Prag avslutad och vi säger ett stort GRATTIS till vinnaren! Vi säger också ett stort tack till alla som varit med och tävlat! Vi skulle gärna ge alla en resa, men det är bara en person som kan vinna …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vinnaren är …

Vinnaren är … Stefan Själander. Stort GRATTIS! Stefan svarade rätt på de båda frågorna. Den kända bron i Prag heter Karlsbron och Tjeckiens näst största stad heter Brno. Såhär beskriver vinnaren vad han vill göra i Tjeckiens huvudstad: 

Äta knödel, smaka ölsorter, njuta Mozarts konserter och finkultur, uppleva historiens vingslag i kombination med parker och natur. Pussas med min älskling på Karlsbron, vandra i Pragborgens trädgårdar i den himmelska ron. Det skulle bli en underbar resa för alla sinnen som ger oss oförglömliga Prag-minnen!

cr-landofstories_rgb-3-300x59

Vinsten är en weekend för två i Prag med flyg och boende på det 4-stjärniga hotellet Vienna House. Trevlig resa önskar vi Stefan! Vinnaren meddelas också via e-post. Denna tävling arrangerades i samarbete med Tjeckiens turistbyrå. Juryns beslut kan inte överklagas.

Weekend i Prag
Prag – bild från Tjeckiens turistbyrå
Weekend i Prag
Prag – bild från Tjeckiens turistbyrå

Prenumerera på vårt nyhetsbrev