Menu Close

Morelo Empire - sekä suuri että ylellinen

Saksalainen matkailuajoneuvomerkki Morelo on myynyt luksusmallejaan Palace, Home ja Loft jo muutaman vuoden ajan Ruotsissa. Nyt he vievät luksusta askeleen pidemmälle. Elmia Husvagn Husbilissä voit tutustua uusimpaan upeaan malliin: Morelo Empire. Niille, jotka haluavat sekä suuren ja ylellinen.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Suuri ...

Morelo on merkki niille, jotka haluavat suuren matkailuauton. Morelon suurimmat matkailuautot ovat noin 11-metrisiä, ja se voi olla hämmästyttävää - tai epäkäytännöllistä - riippuen siitä, miten asiaa tarkastelee. Tämä ei ehkä ole matkailuauto kapeita kujia varten, mutta se on ehdottomasti matkailuauto, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi kuin missä tahansa huvilassa.

Ja jos pysäköit leirintäalueelle ja unohdit ostaa maitoa, sinun ei tarvitse huolehtia matkailuautosi koosta. Ei, rullaa vain ulos se pieni auto, joka sinulla on autotallissa!

Morelo garage
Maitoa ostettaessa on hyvä olla hieman pienempi auto ...

... ja ylellinen

Morelon aiemmissa Palace-, Home- ja Loft-malleissa ei ollut puutetta ylellisyydestä. Mutta nyt ylellisyyttä on viety askeleen pidemmälle. Tyylikkäitä puita, kiiltäviä ovia, upotettuja valaisimia ja tietenkin raikas ja kutsuva keittiö. Mitä sinun on käytettävä? Noin 4,6 miljoonaa, riippuen valitsemistasi vaihtoehdoista. Ei meille, koska haluamme ajaa kapeilla kujilla, mutta ehkä jotain sinulle?

Queenbed i Morelo Empire
Kuningatar sänky Morelo Empire
Morelo kök
Morelo Empire -yhtiön keittiö

Tilaa uutiskirjeemme