Meny Stäng

Morelo Empire – både stort och lyxigt

Annons

Det tyska husbilsmärket Morelo har sålt sina lyxiga modeller Palace, Home och Loft under några år i Sverige. Nu tar de lyxen ett steg till. På Elmia Husvagn Husbil kan man just nu beskåda den senaste pampiga modellen: Morelo Empire. För dig som vill ha både stort och lyxigt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Stort …

Morelo är märket för dig som vill ha en stor husbil. Morelos största husbilar mäter ca 11 meter och det kan ju vara fantastiskt – eller opraktiskt – beroende på hur man ser det. Detta är kanske inte en husbil som passar för trånga gränder, men det är definitivt en husbil där man kan känna sig hemma som i vilken villa som helst.

Och om man parkerat på en camping och glömt att köpa mjölk så behöver man inte bekymra sig över att husbilen är stor. Nej, då är det bara att rulla ut den lilla bilen som man har med sig i garaget!

Morelo garage
Bra med en lite mindre bil när man ska handla mjölk …

… och lyxigt

Det var ingen brist på lyx i Morelos tidigare modeller Palace, Home och Loft. Men nu har man alltså tagit lyxen ännu ett steg längre. Snygga träslag, högblanka luckor, infälld belysning och naturligtvis ett fräscht och inbjudande kök. Vad man får punga ut med? Runt 4,6 miljoner, lite varierande beroende på vilka tillval man gör. Inget för oss eftersom vi gillar att köra i trånga gränder, men kanske något för dig?

Queenbed i Morelo Empire
Queenbed i Morelo Empire
Morelo kök
Köket i Morelo Empire

Prenumerera på vårt nyhetsbrev