Meny Stäng

Nytt från Malibu: Hel- och halvintegrerade husbilar

Annons

Malibu är sedan 2013 ett självständigt dotterbolag till den välkända husbilstillverkaren Carthago. Om Carthago är kända för att producera exklusiva premiumbilar så har Malibu kommit till för att göra husbilar i mellanklassen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hel- och halvintegrerade modeller

Malibu har tagit fram fyra olika modeller, som alla finns som både hel- och halvintegrerade. Tre av modellerna visas på Elmia och alla är snygga, med en gedigen och lite exklusiv känsla i inredningen. Tyvärr saknas ugn i alla modellerna, och det är också svårt att få det som tillval eftersom det inte finns någon lämplig plats för en ugn.

Här känns det lite som att man satsat på design framför funktionalitet, vilket vi på FREEDOMtravel tycker är synd. Priset på dessa i övrigt fina husbilar ligger på ca 750 tkr för de halvintegrerade modellerna, och ca 100 tkr mer för de helintegrerade.

Malibu badrum
Snygga och fräscha badrum i Malibus husbilar

Vans från Malibu

Malibu har redan tidigare visat upp sina lite mindre vans. Dessa är riktigt snygga måste vi säga och finns både i olika färger exteriört och med olika träslag interiört. Priset för Malibu 600 db är 560 tkr.

Van Malibu
Röd snygg van från Malibu
Malibu van
Snygg trä-inredning i Malibus van
Malibu van badrum
Toalettstol som fälls in i väggen när man ska duscha

Prenumerera på vårt nyhetsbrev