Menu Close

Kohti juhlaviikonloppua (talon vuokraamisesta Amsterdamissa)

Viime torstai-iltana menimme Arlandaan ja tapasimme ryhmän, jonka kanssa vietämme viikonlopun Amsterdamissa. Aloitimme todella hyvällä illalla: olut Arlandassa ja sitten lyhyen lennon jälkeen taksi vuokraamaamme superhyvään taloon ja illallinen ulkoterassilla Amsterdamin lämpimässä ilmassa.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Matkustaminen ryhmänä

Meitä on yhdeksän tällä matkalla! Peterin ja minun lisäksi mukana ovat Peterin poika Robin ja hänen vaimonsa Alexandra, Peterin veljentytär Dessi ja hänen miehensä Lasse, Peterin veljenpoika Sebbe ja hänen tyttöystävänsä Moa sekä Robinin ystävä Robin.

Joten näemme muusikko ja DJ Armin van Buurensin suuri juhlakonserttija kuten joku saattaa muistaa, saimme nämä liput joululahjaksi Robinilta ja Alexandralta. Hauskaa, että he haluavat meidät "vanhukset" tälle reissulle haha, eikö?

Vuokraa talo Amsterdamissa

Dessin aviomies Lasse sattuu olemaan kotoisin Alankomaista. Hän on järjestänyt meille kaikille talon vuokralle Airbnb-välityssivuston kautta. Hän myös meni alas hieman ennen meitä muita ja toivotti meidät tervetulleeksi, kun saavuimme paikalle. Ja mikä talo! Todella yli odotusten!

Talo on todella kauniisti sisustettu, ja jokaisella pariskunnalla on oma makuuhuone. Lisäksi puhtaat lakanat kaikissa sängyissä, omat pyyhkeet kaikissa huoneissa, kartat ja kukat. Tämä on ensimmäinen kerta, kun vuokraamme Airbnb:n kautta, ja se tuntuu hyvältä. Tämä kyseinen talo ei kuitenkaan ole vuokrattavissa, koska omistajat ovat hiljattain myyneet sen.

Hyra hus i Amsterdam
Lasse ottaa meidät vastaan saapuessamme
Hyra hus i Amsterdam
Peter ja minä olemme valinneet yläkerran huoneen, jossa on pesuallas huoneessa.

Juhlat käynnissä

Lassella oli useita yllätyksiä valmiina, kun saavuimme talolle! Ensinnäkin hän oli tehnyt meille juhlahatut, joissa oli valomerkkejä. Olemmeko me konsertin siisteimmät vai mitä? Sitten meille tarjottiin tervetuliaissamppanjaa puutarhassa!

Armin van Buuren hattar
Lasse on tehnyt meille hattuja - joissa on pimeässä hehkuvat merkit!
Peter i hatt
Peter uudessa tyylikkäässä hatussaan vuokraamassamme talossa.
Fest Amsterdam
Tervetuloa samppanjaa puutarhaan

Zaandam Amsterdamissa

Vuokrattu talo sijaitsee Zaandamissa Amsterdamin pohjoisosassa, hieman keskustan ulkopuolella. Menimme todella myöhäiselle illalliselle ja ihmettelimme, olisiko se edes auki, mutta ei olisi tarvinnut ihmetellä! Ulkona oli tiheästi istumapaikkoja, ilma oli lämmin ja ulkona istui paljon ihmisiä. Missähän Tukholman esikaupungissa on torstai-iltana tällaista elämää?

Zaandam
Täynnä ulkokahviloita Zaandamissa
Middag Zaansdam
Olutta ja hampurilaisia lämpimässä iltailmassa

Tilaa uutiskirjeemme