Menu Close

Tässä ovat parhaat matkavinkit

Tänään meidän piti esitellä juttu ja elokuva Oxstenin saaresta Mälaren-järvellä (odottamattoman jännittävää!), mutta Peterin uusi Mac on lääkärissä määrittelemättömän ajan, joten se saa odottaa... Sen sijaan kirjoitamme jostain, mitä olemme miettineet jo pitkään, nimittäin siitä, miten löytää parhaat matkavinkit. Mistä löydät rehellisiä, henkilökohtaisia ja informatiivisia raportteja eri kohteista? Ja miten löydät matkablogien raportit?

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Mistä löydät parhaat matkavinkit?

Matkavinkkejä löytyy tietenkin monista eri paikoista. Internetissä voit tutustua matkailulehtiin (kuten Vagabond tai Expressen Allt om Resor), matkailufoorumeihin (kuten Reseguiden.se), muihin matkailusivustoihin (kuten Tripadvisor) ja erilaisiin Facebook-ryhmiin. Kaikki nämä paikat ovat loistavia matkavinkkien löytämiseen, mutta haluamme antaa erityismaininnan matkablogeille!

Miksi lukea matkablogeja? Voit tietenkin seurata matkablogeja saadaksesi yleistä inspiraatiota, mutta voit myös löytää konkreettista tietoa matkakohteesta, johon aiot matkustaa. Matkabloggaajat ovat usein hyvin luettuja, uteliaita, rakastavat valokuvausta ja kirjoittavat henkilökohtaisia ja mukaansatempaavia tarinoita omista kokemuksistaan.

Resebloggare
Matkailubloggaajat saavat usein parhaat matkavinkit.

Ovatko matkabloggaajat rehellisiä?

Aika ajoin kuulee keskusteluja siitä, sponsoroidaanko bloggaajia. Tämä pätee ehkä ensisijaisesti muunlaisiin bloggaajiin, mutta myös matkabloggaajiin. Meillä on hyvä näkemys alasta ja voimme kertoa, miten asia on. Useimmat ruotsalaiset matkabloggaajat eivät yleensä ole sponsoroituja, kun he matkustavat, vaan kertovat omista yksityisistä matkoistaan.

Joskus matkabloggaajia kutsutaan matkalle tai tiettyyn aktiviteettiin matkan aikana. He kutsuvat tätä "lehdistömatkaksi" tai "yhteistyöksi". Tämä on selkeyden ja rehellisyyden taso, joka ulottuu myös kaukana ohi matkakertomukset monissa perinteisissä tiedotusvälineissä (esim. sanomalehdissä).

Bästa restipsen
Matkabloggaaminen tapahtuu sekä paikan päällä että kotiin palattuasi ...

Sosiaalinen media

Voit tietysti myös seurata erilaisia matkablogeja sosiaalisessa mediassa. Voit seurata blogiamme osoitteessa Facebook (@freedomtravelnews), osoitteessa Instagram (@freedomtravelnews) ja osoitteessa YouTube.

Jos seuraat meitä jo Facebookissa, mutta et saa päivityksiämme, haluat ehkä tietää, että Facebookin algoritmit tekevät blogikirjoituksistamme... ei jaetaan automaattisesti kaikille seuraajille. Jos haluat vastaanottaa päivityksiä, voit tarkistaa asetuksesi osoitteessa osoitteessa Facebook-sivumme ja muista "tykätä" joistakin viimeaikaisista postauksistamme (tämä kertoo Facebookille, että haluat nähdä tämän uutisen syötteessäsi).

Freedomtravel Facebook
Tältä näyttää Facebook-sivumme! Jos haluat seurata sivuamme, varmista, että siinä lukee "Seuraaminen". Voit myös valita, haluatko, että postauksemme näkyvät "Vakiona" vai "Näytä ensin".

Tilaa uutiskirjeemme