Menu Close

5 ajatusta blogeista ja sosiaalisesta mediasta

Jatkamme matkailuauton kanssa Ruotsin länsirannikkoa pitkin, ja kerromme siitä lisää pian. Mutta ensin muutama ajatus bloggaamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Ajatuksia bloggaamisesta ja sosiaalisesta mediasta

Nyt kun matkustamme matkailuautomme kanssa Ruotsissa, tapaamme monia lukijoita ja muita matkailuauton omistajia. Puhumme kaikesta matkailuautoelämästä ja matkustamisesta sosiaaliseen mediaan ja tuhannesta muusta asiasta. Tämä - ja se, että olemme tehneet paljon tietokonetyötä - on saanut meidät pohtimaan ja miettimään monia bloggaamiseen ja sosiaaliseen mediaan liittyviä asioita. Tässä viisi ajatusta, joita meillä on juuri nyt...

Tapaamme kentillä monia muita matkailuautoilijoita.

1. Bloglovin ei toimi ... Mikä on helpoin tapa seurata blogeja nykyään?

Minä (Helena) olen aina seurannut melko paljon blogeja, lähinnä niitä, jotka liittyvät matkailuun tai matkailuautoiluun. Jotta voisin helposti seurata kaikkia seuraamiani blogeja, olen käyttänyt apuna Bloglovinjossa voit "tilata haluamiesi blogien syötteen".

Jokin aika sitten kuvat lakkasivat näyttämästä esikatselukuvia joissakin blogeissa (myös omassamme). Sitten puhelimeni Bloglovin-sovellus lakkasi toimimasta, joten jouduin turvautumaan tietokoneeseeni. Nyt myös tietokoneella on häiriöitä, ja vain satunnaisesti syötteet näkyvät minulle.

Onko kenelläkään muulla näitä ongelmia? Mikä on nykyään helpoin tapa seurata blogeja sujuvasti? Miten te teette sen?

2. Instagram näyttää paljon mainoksia ... meillä on vinkki!

Monet rakastavat Instagramia, mutta monia myös ärsyttää se, miltä feed näyttää, ja kaikki mainokset, kuten kelat, jotka näkyvät jopa tuntemattomilta tileiltä. ei seuraa. Miehet, tähän on olemassa ratkaisu. Ainakin joillekin. Näyttää kummasti siltä, että Instagram on ottanut tämän ominaisuuden käyttöön joillekin, mutta ei kaikille.

Jos napsautat sovelluksen vasemmassa yläkulmassa "Instagram", näet (toivottavasti) kaksi vaihtoehtoa: "Seuraa" ja "Suosikit". Jos valitset "Seuraa", näet postaukset syötteessäsi. vain seuraamistasi tileistä, ja ne ovat myös aikajärjestyksessä. Ainoa juju on, että asetus ei "pysy". Toisin sanoen, jos poistut Instagramista ja astut uudelleen sisään, sinun on napsautettava "Follow" uudelleen saadaksesi saman syötteen.

3. Facebookissa tavoitamme vain murto-osan seuraajistamme ... mitä meidän pitäisi tehdä?

Käytämme Facebook-sivuamme (@freedomtravelnews Facebookissa) kertoakseni sinulle uusista FREEDOMtravelin artikkeleista ja joskus myös jakaakseni muita kuvia/uutisia/kysymyksiä. Meillä on sivustolla yli 3800 seuraajaa, mutta kun jaamme jotain (mitä teemme joka päivä), tavoitamme usein vain murto-osan heistä.

Jos haluamme tavoittaa enemmän ihmisiä, meidän on maksettava. Facebook on yritys, joten on ehkä luonnollista, että se haluaa periä maksun palveluistaan. Joskus mekin maksamme, mutta emme voi maksaa siitä, että tavoitamme kaikki meitä seuraavat. Meidän on ehkä hyväksyttävä tämä, mutta joskus tapaamme lukijoita, jotka ihmettelevät, että miksi postauksemme eivät tavoita heitä, tai kysyvät, olemmeko lopettaneet postaamisen, koska he eivät näe meitä feedissään, ja sitten alat ihmetellä.

Sen lisäksi, että maksat tavoittamisesta, voit tavoittaa myös saamalla paljon tykkäyksiä ja kommentteja viesteihisi. Emme halua hunt tykkää, mutta haluamme tavoittaa ne, jotka villaa tavoittaa. Minkälainen lähestymistavan pitäisi olla?

4. Facebook ei aina näytä sitä, mitä haluat... mutta voit hallita sitä!

Facebook-syötteessäsi näkyvä sisältö määräytyy algoritmin perusteella, joka perustuu siihen, mistä olet aiemmin pitänyt ja minkä kanssa olet ollut vuorovaikutuksessa. Joskus se on hyvä asia, mutta joskus tuntuu, että näet paljon sellaista, mikä ei kiinnosta sinua, ja samaan aikaan tuntuu, että jää näkemättä sellaista, mitä haluaisit nähdä. haluaisi katso. Mutta sitä voidaan hallita, ainakin jossain määrin.

WIFI.se

Onko olemassa tiettyjä ystäviä ja sivuja, joita vapaaehtoisesti villaa nähdä syötteessäsi? Voit valita 30 suosikkia, jotka näkyvät ylempänä syötteessäsi. Tee näin:

  1. Siirry uutissyötteeseen
  2. Klikkaa Suosikit vasemmalla olevasta valikosta. Sinun on ehkä napsautettava Katso lisää nähdäksesi tämän vaihtoehdon.
  3. Klikkaa Suosikkien hallinta. Etsi ystävät ja sivut, jotka haluat nähdä syötteessäsi, ja napsauta nimen vieressä olevaa tähteä.

5. Olemme päättäneet käyttää uutiskirjettämme uudella tavalla.

Aloitimme jokin aika sitten uutiskirjeen, ja Peter lähettää kirjeen (melkein) kerran kuukaudessa. Kirje on yleensä melko henkilökohtainen, mutta sisältää myös uutisia.

Tämän matkailuautomatkan aikana Bohuslän olemme tavanneet useita ihmisiä, jotka haluavat päivityksiä artikkeleihimme, mutta eivät viitsi etsiä niitä. Tämän vuoksi päätimme lähettää kerran viikossa lyhyen automaattisen uutiskirjeen, jossa on linkit viikon artikkeleihin. Niille, jotka sitä haluavat, tietenkin!

Tämän lisäksi Peter kirjoittaa todennäköisesti aika ajoin henkilökohtaisempia uutiskirjeitä, mutta ei niin usein kuin aiemmin. Entä jos joku ei halua viikoittaista uutiskirjettä? No, silloin on tietysti helppo peruuttaa tilaus uutiskirjeen alalaidassa! Kokeilemme tätä pian (ei kuitenkaan vielä valmiina), ja katsotaan, miten se otetaan vastaan! Uutiskirjeeseen voi ilmoittautua täällä:

Tilaa uutiskirjeemme!

Wadköping

Paras tällä viikolla

Parasta tällä viikolla on se, että länsirannikko toimittaa! Toki välillä on satanut ja tuullut, mutta on ollut myös upeita aurinkoisia päiviä. Kaikkialla on uskomattoman viehättävää, ja merenelävät ovat uskomattomia. joten Hyvä!

Nyt on sinun vuorosi ... Mitä positiivista voit nostaa esiin viikostasi?

Tuleva viikko

Jatkamme matkaamme länsirannikkoa pitkin pohjoiseen, ja täällä freedomtravel.se-sivustolla voitte odottaa raportteja, kyllä, länsirannikosta! Toivotamme teille ihanaa perjantaita ja viikonloppua!

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Vierailijarekistereitä, länsirannikon idylliä ja arkea liikkeessä

Tilaa uutiskirjeemme