Menu Close

Kesäsää, veneily ja (melkein liian) kirkas ja lämmin sää

Tällä viikolla olen poikkeuksellisen onnellinen siitä, että on perjantai! Ulkona on aivan mahtava kesäsää, joten on syytä olla onnellinen. Samaan aikaan olen ollut hysteerisen väsynyt koko viikon. On hienoa, että on vihdoin perjantai. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kesäsää ja veneily

Rakastan todella asua asuntoveneessä, kun kesä tulee. Kaikenmuotoiset ja -kokoiset huviveneet työntyvät sisään ja ulos saaren sisäänkäynnistä. Pampasin venesatama, ulkoilmaravintola ravintola K4 on täynnä ihmisiä, jotka siemailevat valkoviiniä auringossa ja lapset hyppivät veteen laitureilta. Kyllä, he todellakin tekivät niin eilen!

Tämä toukokuu on muistettava poikkeuksellisena, eikä tästä upeasta kesäsäästä voi olla nauttimatta. Samalla olen ollut tällä viikolla äärimmäisen väsynyt, ja siksi on erityisen mukavaa, että on perjantai!

Näkymä venesatamassa oleviin veneisiin asuntoveneemme kannelta.
Näkymä toiseen suuntaan, kohti Hornsbergin rantaa.

Kirkas ja lämmin nukkumiseen ...

Minulla on ollut tällä viikolla päänsärkyä, mikä saattaa selittää väsymykseni. Ja minun on vaikea nukkua, kun on kuuma ja valoisaa... Tiedän, että kuumuudesta ja valosta ei pitäisi valittaa, mutta mielestäni se on..... erittäin kova nukkumaan.

Lopuksi olen tajunnut, että voin halutessani käyttää ilmalämpöpumppua jäähdyttämään ilmaa yöllä (yleensä käytämme sitä päinvastaiseen tarkoitukseen). Ja se on tärkeää hyödyntää nyt, kun Peter on ja talojen rakentaminen saarelle. Hän haluaa olla lämpimänä nukkuessaan, joten kun hän tulee kotiin, meidän on tehtävä kompromissi. Nukkumislämpötila - se on luultavasti ainoa asia, josta olemme yleensä eri mieltä! Miten sinä haluat nukkua? Vaalea vai pimeä? Lämmin vai kylmä?

Valoisaa ja aurinkoista (suurimman osan päivästä juuri nyt).

Opiskelijoiden juhlat ja saarielämä

Paras tällä viikolla? No, se on viime viikon toistoa. Sää! Nyt on todella mukavaa, että on perjantai. Tänään iltapäivällä juhlin veljenpoikani valmistujaisia. Hienoa! Sitten on vihdoin aika lähteä ulos Rengas saari ja nähdä Peterin uudelleen muutaman päivän eron jälkeen. Hyvää perjantaita!

Pampas marina sett från promenadvägen under E4:an

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Kesähelteitä ja uusia työpaikkoja

Tilaa uutiskirjeemme