Menu Close

Etätyö, toukokuun sää ja mukavat kommentit

Hyvää perjantaita! Olemme matkalla matkailuauton kanssa ja olemme onnellisia siitä, että olemme digitaalisia nomadeja ja teemme etätyötä. Toukokuun sää on ei mistä unelmoit, mutta tilanteesta on vain tehtävä paras mahdollinen, eikö niin?

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Etätyöpaikat

Minä (Helena) olen työskennellyt pandemian vuoksi kotona viimeisen vuoden ajan. Lähimmät kollegani ovat Ahvenanmaalla, Tukholmassa/vuoristossa ja Dublinissa, eikä sillä ole väliä, olenko asuntoveneessä vai matkailuautossa. Vaaditaan vain, että seisomme välillä paikallamme.

Tällä viikolla minun piti pitää luento saksalaisessa yliopistossa tutkijoille ja opiskelijoille, joten halusin varmistaa, että minulla on sähköä ja internet-yhteys. Vietimme siis kolme yötä peräkkäin Bauergårdenin maatilalla kaupungin ulkopuolella. Gränna.

Ainoa asia, jota en ollut tajunnut, oli se, että voimakas sade roiskuu... erittäin korkea asuntovaunun kattoa vasten. Juuri ennen kuin minun oli määrä pitää puheeni, taivas aukesi ja sade alkoi jyristä, mutta kaksi minuuttia ennen kuin oli minun vuoroni ottaa mikrofoni käyttöön, sade tyyntyi... Hyvää perjantaita!

Toukokuun sää

Mutta sää! Yleensä puhumme huhtikuun säästä, mutta nyt voimme miettiä, onko toukokuu uusi huhtikuu? Eräänä aamuna heräsimme ... lumeen. Joten väsynyt lumeen nyt. Ainoa hyvä asia tässä on se, että tämä on varmaan viimeinen lumi. Koska sen täytyy olla, eikö niin?

Hyvät kommentit

Yksi parhaista asioista blogin pitämisessä on viestintä kaikkien lukijoiden kanssa. Keskustelemme lukijoiden kanssa päivittäin eri tavoin: kommentoimalla blogikirjoituksia, Facebookissa, Messengerissä, Instagramissa, sähköpostitse ja joskus jopa puhelimitse.

Tämä vaihtelee kannustuksesta ja vinkeistä kokemusten ja kysymysten jakamiseen matkakohteista tai matkailuajoneuvoihin liittyvistä asioista. Joskus saamme myös sähköpostiviestejä, jotka koskevat pientä asiavirhettä (kyllä, sitä sattuu!) tai tietoa siitä, että esimerkiksi mainitsemamme ravintola on suljettu. Olemme myös tästä hyvin kiitollisia, sillä se auttaa meitä pitämään blogin tiedot oikeina ja ajantasaisina.

Tällä viikolla olemme saaneet paljon rohkaisevia ja myönteisiä kommentteja, ja se on tietysti hyvin lämmittävää. Jotkut tulivat, kun kirjoitimme blogin ennätysmäärä kävijöitä huhtikuussa, ja muita tuli, kun kirjoitimme ruotsalaisista matkakohteista blogissa tai Facebookissa. Innostumme niin paljon, että meidän on pakko näyttää pieni valikoima:

On mukavaa, että olette alkaneet kirjoittaa myös Ruotsista, ja voimme hyödyntää sitä tänä vuonna. Teimme matkan Eurooppaan vuonna 2019 ja hyödynsimme vinkkejäsi paljon. - Kiitos kaikista hyvistä vinkeistäsi.

Niin hyvin kirjoitettu ja miten hienoja kuvia!

Tekemäsi tutkimus on todella upeaa ja kuvat ovat myös uskomattoman kauniita 🙂 .

Olet löytänyt kaiken kotikaupungistani!

Olen joka kerta kiehtonut lukiessani viestejäsi. Ne ovat kauttaaltaan häiritsevän hyvin kirjoitettuja ja sisällöltään rikkaita. Yksittäinen viesti on yksi asia, mutta tässä puhutaan joka päivä, joka viikko, joka kuukausi, joka vuosi. Vaikuttavaa!

Onnittelut! Aivan uskomatonta, mutta sinulla on myös hieno blogi! Erittäin luettavaa, mielenkiintoisia matkoja ja hyviä matkavinkkejä!

Mahtavaa! Onnittelut vielä kerran! Olet paras!

Paras tällä viikolla

Parasta tällä viikolla oli se, että saimme olla ulkona matkailuauton kanssa töistä ja huonosta säästä huolimatta. Teimme muun muassa todella mukavan pysähdyksen kohteessa Trosa kun oli vielä aurinkoista ja kaunista.

On myös ollut mukavaa viihtyä hyvän ruoan äärellä matkailuautossa. Eräänä päivänä söimme lounaaksi keittoa tuoreista katkaravuista, ja seuraavana päivänä Peter valmisti katkarapukeitto kuoressa. Nami! Mikä on ollut viikon paras osa?

Tuleva viikko

Olemme jatkossakin liikkeellä, joten voitte odottaa lisää Ruotsi-raportteja täällä blogissa. Kuinka ihanaa onkaan elää matkailuautoelämää!

WIFI.se

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Aika uudelle matkailuautomatkalle - suuntaamme etelän suuntaan

Tilaa uutiskirjeemme