Menu Close

Muuttokaaos, kissanmetsästys ja hullun pitkät työajat

Tulee varmasti päivä, jolloin voimme nauraa näille hulluille päiville. Juuri nyt olemme enimmäkseen uupuneita, mutta meidän on vain puristettava hampaamme yhteen ja hoidettava homma jotenkin. Loppujen lopuksi kaikki on hyvin. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Matkailuauton lainaaminen

Emme yleensä lainaa matkailuautoa, mutta viime viikonloppuna teimme poikkeuksen ja lainasimme sitä Peterin veljelle, joka lähti (aikuisten) lastensa kanssa kalaan. Vau, miten paljon selitettävää onkaan, kun joku lainaa matkailuautoa! Ja miten outo tunne olikaan vilkuttaa hyvästejä, kun Freedom rullasi ulos parkkipaikalta!

Useimmat asiat toimivat hienosti ja he nauttivat matkailuautoelämästä! Valitettavasti jääkaappi lakkasi yhtäkkiä toimimasta nestekaasulla, mikä teki elämästä hieman vaikeaa. Emme tiedä miksi, mutta tämä ongelma on jatkuva. Ei hyvä! Jääkaappi toimii (kohtuullisen hyvin) sähköllä, mutta ei lainkaan nestekaasulla. Onko vinkkejä?

Syntymäpäivän juhliminen

Mitä tekisimme ilman matkailuautoa? Peterin vanhimmalla pojalla Robinilla oli syntymäpäivä, ja hän päätti mennä syömään ulos äitinsä ja siskonsa kanssa. Yllätimme hänet ilmaantumalla paikalle illallisen jälkeen ja menimme sitten yhdessä drinkille Hotel Nobisin loungeen. Hienoa!

Auttaa siirtymään

Alkuviikosta oli sitten tarkoitus mennä matkailuauton kanssa kohti auttaa Peterin äitiä muuttamaan. Joskus tulevaisuudessa nauramme tälle varmasti. Miten voi olla niin aikaoptimisti, että luulee 2,5 miehen (olin tuolloin kokopäivätöissä) pystyvän siivoamaan ja muuttamaan suuren huvilan (jossa kaksi keräilijää on asunut vuosikymmeniä) ja sitten purkamaan ja kokoamaan kaiken uuteen kotiin kolmessa päivässä? Tämän jälkeen pitää nukkua viikon verran (mutta ei se tietenkään niin mene).

Ihmetteletkö muuten kissanmetsästysotsikkoa? No, lopussa, kun aioimme ajaa (melkein) viimeisen muuttokuorman, aioimme yrittää saada myös kissat mukaan. Luuletko, että kissat olivat innoissaan siitä? Ei, ei oikeastaan. Yhden saimme kiinni ja lukittua kissahäkkiin, ja se protestoi koko matkan matkailuautossa. Toista kissaa emme voineet ottaa mukaan (vain naarmuja siitä). Meidän on yritettävä tänään uudelleen.

Paras tällä viikolla

Paras tällä viikolla? Olen niin väsynyt, etten tiedä. Että saimme (ehkä pian?) tämän muuton tehtyä? Tätä tekstiä kirjoittaessani Peterin äidin uudessa asunnossa on edelleen kaaos, emmekä ole vielä keränneet kaikkea (emme esimerkiksi kissaa!) talosta. Samalla meiltä alkaa loppua aika kesken (eli muuttomies on tulossa, vaunu on palautettava ja meillä on muitakin sitoumuksia), joten emme uskalla vielä tervehtiä. Mutta toivomme parasta! Hyvää perjantaita!

Tuleva viikko

Suunnitelmana on, että tämän jälkeen menemme Peterin veljen luo ja autamme häntä talonrakennuksessa, jolla on kiire. Huh! Kunhan ehdin, kerron teille myös hieman lisää kivoista kaupungeista, joissa kävimme Puolassa ja Tšekissä, nimittäin Wroclawista, Ostravasta ja Łódźista. Odotan sitä innolla!

Mikä on ollut parasta viikossasi, ja mitä suunnitelmia sinulla on?

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Nyt lattia pyörii - kun kaikki tapahtuu samaan aikaan!

Tilaa uutiskirjeemme