Menu Close

Bounty Beach Malapascuassa - ihana ranta Filippiineillä

Bounty Beach on kaunis ranta Malapascuan saarella Filippiineillä, ja se on myös saaren turistisin ranta. Täällä voit nauttia auringonotosta, uimisesta, snorklauksesta ja sukeltamisesta tai vain hengailla jossakin rantakadun varrella olevista monista ravintoloista.

Bounty Beach Malapascuassa

Vierailumme alussa Malapascua asuimme saaren pohjoisosassa, joka on vähemmän turistinen. Sieltä löytyy pohjoinen ranta, joka on myös mukava, mutta jossa on vain muutama majoituspaikka ja ravintola.

Jonkin ajan kuluttua siirryimme Bounty Beachin alueelle, jossa on paljon enemmän hotelleja, ravintoloita ja kauppoja. Itse ranta on pitkä kaunis hiekkaranta, jonka vieressä on kristallinkirkas ja vihreänä hohtava vesi, jossa keikkuvat filippiiniläiset veneet.

Bounty Beach sijaitsee Malapascua-saaren eteläpäässä, joka sijaitsee Filippiineillä Cebun saaren pohjoispuolella.

Boardwalk Bounty Beachillä

Bounty Beachin varrella on pitkä rantakatu. Sitä pitkin kävellessäsi ohitat ravintoloita, baareja, hotelleja, sukelluskeskuksia ja pieniä kylpylöitä.

Aurinko, uinti, snorklaus ja sukellus

Ranta on suosittu auringonottoon, uintiin ja uintiin. snorklaus. Siellä on myös useita sukelluskeskuksia, jotka vievät turisteja veneillä sukeltamaan. Täällä olevien vesien sanotaan olevan loistavia sukellukseen, ja Malapascua on kuuluisa siitä, että täällä voi nähdä puunhaita. Näillä haikaloilla on hyvin erikoinen ulkonäkö ja erittäin pitkä pyrstöevä evä, mutta ne eivät onneksi aiheuta uhkaa ihmisille.

Ravintolat ja chillailupaikat rannalla

Jos haluat vain rentoutua, sekin käy. Bounty Beachin varrella on runsaasti ravintoloita ja baareja. Hinnat ovat täällä tietysti paljon korkeammat kuin hieman kauempana rannasta sijaitsevilla paikallisilla pikkukaduilla, mutta joskus se voi olla sen arvoista, jos haluat syödä ateriasi paratiisirannan taustana.

Olemme erityisesti pitäneet paikasta, jossa on rennompi "sacco pussit" pöydissä. Täällä on viihtyisä istua sekä päivällä että auringonlaskun aikaan ...

Elävää musiikkia

Toisinaan, erityisesti viikonloppuisin, rannalla on elävää musiikkia. Se voi olla hieno tunnelma!

Nyhetsbrev

Hilteyn piilopaikka

Useat hotellit sijaitsevat mukavasti Bounty Beachin rantakadun varrella, mutta jos haluat asua rannalla, voit odottaa maksavasi hieman enemmän. Olemme pitkällä matkalla ja haluamme pitää budjettimme pienenä, joten valitsimme majapaikan, joka on hieman rannan yläpuolella.

Hiltey's Hide Out sopii meille täydellisesti. Paikka on lyhyen kävelymatkan päässä rannalta, ja siellä on siistit ja mukavat huoneet sekä viihtyisä vehreä sisäpiha.

Oletko käynyt kohteessa Bounty Beach Malapascua?

Oletko käynyt myös kohteessa Bounty Beach Malapascua? Jos ette, onko se paikka, joka sopisi teille?

Tietoja Bounty-ranta Malapascua -hotellista

  • Maa: Filippiinit
  • Provins: Cebu
  • Ö: Malapascua
  • Sijainti: Ranta sijaitsee Malapascuan saaren eteläosassa.
  • Näe ja tee: Aurinkoa ja uintia, snorklausta, sukellusta, veneretkiä, ravintoloita, kylpylöitä ja paljon muuta.
  • Löydä täältä: Ta laivalla Cebun saarelta Malapascuaan.. Vene lähtee Maya New Portista, joka sijaitsee Cebun saaren pohjoispuolella. Osoitteesta Cebu City Mayan uuteen satamaan pääsee bussilla tai autolla (hieman yli kolme tuntia).

Tilaa uutiskirjeemme