Menu Close

Veneretkeä odotellessa - työ, biljardi ja retket

Se lähestyy kovaa vauhtia - suuri seikkailu, kun lähdemme veneilemään filippiiniläisen veneen Dotchen kanssa. Sillä välin teemme töitä, pelaamme biljardia ja teemme erilaisia jännittäviä retkiä.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Odottamassa laivamatkaa

Jos seuraat matkaamme Filippiineillä, tiedät, että valmistaudumme laivamatkaan. Suunnitelmissa on tehdä pitkä matka, johon kuuluu Cebun saaren kiertäminen ja eri pienempien saarten välillä, Filippiinien Dotche-veneellä. Matkustamme ystäviemme Micken ja Julian sekä kapteeni Hildon, hänen poikansa Hildemin ja vävynsä Aldrinin kanssa.

Emme ole innoissamme matkasta vain me, vaan myös filippiiniläinen perhe, joka ei ole koskaan aiemmin tehnyt mitään tällaista. Monet asiat ovat valmistautumassa lähtöön, mutta odotamme vielä viimeisiä yksityiskohtia laivasta ja sään vakiintumista.

Micke ja Julia auttavat korjaamaan Hildemin yrityksen "Malapascua Budget Tour" kyltin.
Kapteeni Hildo Dotche II:lla muutama päivä sitten -

"Kotona" Malapascuassa

Vaikka odottaisimme laivamatkalle lähtöä, meidän ei tarvitse huolehtia siitä. Malapascua on fantastinen saari, ja meillä on hauskaa auringossa ja uidessa, ravintolakäynneillä ja rennoilla illoilla jalat hiekassa.

Meillä on ollut aikaa testata kalastus Filippiineillä ja olemme myös tehneet ostosreissun Bogon kaupunki suuremmalla Cebun saarella.

Teemme myös paljon töitä, yleensä istumme Hiltey's Hideoutissa sijaitsevassa majapaikassamme. On kirjoitettava artikkeleita, leikattava elokuvia ja hoidettava yhteistyökuvioita. Joka päivä postilaatikko on täynnä sähköposteja, jotka pitää käydä läpi, ja joskus on videokokouksia. Lisäksi minä (Helena) kirjoitan artikkeleita MyCamper-yrityksen puolesta. Ja meillä on muitakin projekteja, joista kerromme lisää myöhemmin ...

Biljardia ja vanhanaikainen hiustenleikkaus

Joinakin iltoina olemme pelanneet biljardia, ja olemme itse asiassa kokeilleet peräti kolmea (!) eri biljardipaikkaa täällä saarella.

Kuten näissä uusimmissa kuvissa näkyy, Peterillä on vanha kampauksensa takaisin, ilman rastat. Vaikka tyttö, joka teki rastat, teki erittäin hyvää työtä, Peteristä ei koskaan tuntunut, että hän saisi kampauksen näyttämään siltä, miltä hän halusi. Lopulta hän päätti poistaa rastat ja saada "vanhan itsensä" takaisin. Joskus on vain yritettävä.

Istuuko hän muuten tuolla biljardisalissa jännittävällä drinkillä? Ei, ei ollenkaan. Se on tavallinen olut. Filippiineillä olut tarjoillaan yleensä suoraan pullosta ilman lasia. Joskus jääkaapissa on jäljellä vain litran pulloja, ja silti haluaa pyytää lasit, jotta voi jakaa. Ja sitten vain otetaan lasit, jotka sattuvat olemaan saatavilla ...

Sateen jälkeen tulee ... auringonpaiste

Entä sään muuttuminen "vakaammaksi", miten se etenee? No, olemme menossa kohti kesää, mikä tarkoittaa, että pahimmat tuuli- ja sadekuurot ovat käsittääksemme pian ohi. Tähän mennessä on satanut joskus voimakkaasti. Muutaman kerran olemme joutuneet "pakenemaan" lähimpään kauppaan.

Eräänä päivänä olimme "jumissa" hotellissa koko päivän, koska satoi kaatamalla. Kun oli päivällisen aika, meidän oli tasapainoiltava tien reunoilla, jotta pääsimme lähimpään ravintolaan kahlaamatta syvässä mutaisessa vedessä ... Mutta useimmiten sää on edelleen mukava, ja tuntuu, että se paranee koko ajan!

WIFI.se

Paras tällä viikolla

Parasta tässä viikossa on se, että meillä on ollut useita ihania retkiä. Olemme kalastaneet, käyneet Bogossa ja snorklailleet, mistä kerromme teille pian. Lisäksi ostokset Bogossa tarkoittavat sitä, että meillä on eniten tavaraa pois laivamatkalla. Ai niin, ja vielä yksi asia, uusi moottori on nyt veneessä Dotche. Pian voimme lähteä matkaan!

Sinun vuorosi ... mikä on ollut viikon paras osa? Iso vai pieni?

Kauniita värejä Malapascua-saaren ympärillä olevissa vesissä

Tuleva viikko

Tulevan viikon aikana lähestymme lähtöämme Dotchen kanssa. Täältä freedomtravel.se-sivustolta voit lukea snorklauksesta sekä ravintoloista ja ruoasta täällä Malapascualla.

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Elokuva Filippiineiltä ... ja joitakin arkikuvia

Tilaa uutiskirjeemme