Menu Close

Hauska kokous, uudet matkasuunnitelmat, pääsiäinen ja elokuva numero 4!

Tällä viikolla meillä oli todella hauska kokous täällä Filippiineillä. Lisäksi olemme alkaneet tehdä uusia matkasuunnitelmia maassa, ja muistamme vihdoin näyttää elokuvan numero 4. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Hauska kokous

Haastattelimme monta vuotta sitten Katarina Söderberg, joka asuu pitkään Filippiineillä, sitoutumisestaan Boholin saarella sijaitsevaan kouluun. "Seuraamme toisiamme Instagramissa, ja tiesimme, että hän oli tulossa Filippiineille uudelleen. Emme kuitenkaan tienneet, voisimmeko järjestää tapaamisen. Kun luulimme hänen olevan siellä, lähetimme viestin, ja Katarina vastasi: "Olen Tagbilaranissa juuri nyt". Ja missä me olimme? No, Tagbilaranissa ostoksilla ...

Tagbilaran on saaren pääkaupunki. Boholja se on lähellä Panglaon turistisaarta, jossa olimme tuolloin. Olimme vuokranneet mopon tutustuaksemme kaupunkiin ja ehkä tehdaksemme ostoksia, ja olimme ostoskeskuksessa, kun Katariina lähetti tekstiviestin. "Mennäänkö yhdessä lounaalle?"

Kaikki sanottu ja tehty. Katarina ja hänen filippiiniläinen ystävänsä Esther tapasivat meidät Tagbilaranin ravintolassa lounaalla. Oli hauska tavata ja erittäin mielenkiintoista kuulla Katarinan kokemuksista!

Uudet matkasuunnitelmat

Olemme viettäneet jonkin aikaa Boholissa ja Panglaossa, joka kuuluu Boholin maakuntaan. Täällä olemme käyneet katsomassa erilaisia nähtävyyksiä, kuten Suklaakukkulat, aave-eläimet ja "Maailman peili", mutta otimme myös rennosti ja teimme paljon töitä.

Peter työskentelee tietokoneen ääressä Panglaossa sijaitsevassa lomakeskuksessa.

Tämä matka ei toteutunut suunnitelmien mukaanja tietysti siihen liittyy monia erilaisia tunteita. Se, että suunnittelimme niin pitkän matkan Filippiineille, liittyi kirjoitusprojektiin, jota suunnittelimme yhdessä ystäviemme kanssa ja joka ei valitettavasti onnistunut, vaikka panostimme siihen paljon aikaa ja tunteita. Nyt meidän oli löydettävä uudet tavoitteet, mutta nyt on vain pureuduttava ja lähdettävä liikkeelle!

Meillä on Filippiineillä vielä jonkin verran aikaa jäljellä, ja nyt kun olemme täällä, haluamme käyttää ajan mielenkiintoisten paikkojen näkemiseen ja kokemiseen. Siksi suunnittelemme todella jännittävää "loppusprinttiä". Jotta kaikki saadaan kasaan, meidän on vietettävä paljon aikaa reittien ja elämysten suunnitteluun ja varaamiseen. Joskus törmäämme haasteisiin (kuten silloin, kun maksaminen netissä onnistui vain Filippiinien pankilla tai Filippiinien digitaalisella lompakolla GCashilla), mutta loppujen lopuksi kaikki onnistuu. Hyvää perjantaita!

Opimme lataamaan GCashin kännykkäämme ja maksamaan verkossa.

Pääsiäinen

Nyt on pääsiäinen, ja pääsiäinen on suuri juhla Filippiineillä. Ymmärtääksemme kirkossa juhlitaan paljon, joten emme usko, että huomaamme paljon muuta kuin sen, että paljon on suljettu, mutta saamme nähdä. Joka tapauksessa toivotamme teille todella mukavaa pääsiäisviikonloppua!

Alta löydät pääsiäislukemista. Jos haluat etsiä pääsiäismunia - ja samalla voittaa matkan ihanaan Puolaan - voimme suositella seuraavia sivustoja. Puolan matkailutoimisto munajahti!

Svenska påsktraditioner

Elokuva numero 4

Saatat tietää, että Peter editoi matkoistamme kertovia elokuvia, jotka julkaistaan myös osoitteessa After Work TV. Viimeisen (elokuva numero 4) olisin (Helena) jo julkaissut täällä FREEDOMtravelissa. entinen Perjantai, mutta unohdin... Tässä se on!

Paras tällä viikolla

Tämän viikon parasta antia? Se, että olemme ryhdistäytyneet ja alkaneet suunnitella, miten hyödynnämme jäljellä olevaa aikaa Filippiineillä. Siitä tulee jännittävää, sen voimme luvata!

WIFI.se

Entä mikä on ollut sinulle viikon positiivisin asia?

Tuleva viikko

Tulevalla viikolla raportoivat seuraavat tahot. Panglao ja Bohol. Tulee myös vieraskertomuksia jostakin mielenkiintoisesta Euroopan maasta ja ehkä jopa jostakin jännittävästä Euroopan ulkopuolisesta maasta, jos aikaa on. Pian kerromme tietysti myös jatkomatkasuunnitelmistamme!

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Olemme jättäneet veneen Dotche - uudet seikkailut odottavat meitä

Tilaa uutiskirjeemme