Menu Close

Kun ostimme matkailuauton

On kulunut 2,5 vuotta siitä, kun ostimme Freedom-matkailuautomme. Sen jälkeen olemme muokanneet sitä kaikin mahdollisin tavoin: ulkoasua, sisustusta, valaistusta ja varusteita. Ajattelimme kertoa teille hieman siitä, mitä olemme tehneet ja miten. Mutta aloitetaanpa alusta ...

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Adria Coral 660 sp

Katselimme paljon ilmoituksia ja matkailuautoja ennen kuin päätimme Adria Coral 660 sp:n. Matkailuauto oli vuoden vanha, joten se tuntui uudelta, mutta oli silti huomattavasti halvempi kuin kaupoissa olevat uudet matkailuautot. Yksi asia, josta pidimme mallissa, oli korkeat vuoteet, jotka vaikuttivat osaltaan suureen takakuormatilaan.

Mielestämme auto oli sisältä todella hieno, ja siinä oli suurin osa haluamistamme asioista: kaksi kiinteää parisänkyä, kääntyvät kuljettajan istuimet, paljon kaappeja ja laatikoita, uuni... Emme pitäneet sinisestä kankaasta, mutta muuten matkailuauto oli mielestämme hieno. Tuolloin emme varmaankaan tajunneet, kuinka paljon aiomme rakentaa sitä uudelleen...

Maksoimme 450 000 kruunua, ja hintaan sisältyi markiisi, sähköjärjestelmä, vetokoukku, talvirenkaat ja useita muita varusteita. Todella hyvä ostos, ajattelimme! Mutta matkailuauto näytti silloin hieman erilaiselta ... Tässä on muutamia kuvia.

Husbil interiör
Adria husbil

Tilaa uutiskirjeemme