Meny Stäng

När vi köpte husbilen

Annons

Det är 2,5 år sedan vi köpte vår husbil Freedom. Sedan dess har vi modifierat den på alla möjliga sätt: utvändig design, inredning, belysning, utrustning. Vi tänkte berätta lite om vad vi gjort och hur. Men det är väl bäst att vi börjar från början …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Adria Coral 660 sp

Vi tittade på massor av annonser och husbilar innan vi bestämde oss för en Adria Coral 660 sp. Husbilen var ett år gammal, så den kändes ny, men var ändå betydligt billigare än de nya husbilarna i butikerna. En av de sakerna vi gillade med modellen var de höga sängarna, som bidrog till det stora lastutrymmet bak.

Vi tyckte att bilen var superfin inuti och det mesta vi önskade fanns: två fasta dubbelsängar, vridbara förarstolar, många skåp och lådor, ugn … Vi var inte så förtjusta i det blå tyget, men i övrigt tyckte vi att husbilen var jättefin. Just då anade vi nog inte hur mycket vi skulle komma att bygga om den…

Vi betalade 450 tkr, och i priset ingick markis, elverk, dragkrok, vinterdäck och diverse annan utrustning. Ett riktigt bra köp tyckte vi! Men husbilen såg ju lite annorlunda ut då … Här är några bilder.

Husbil interiör
Adria husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev