Meny Stäng

Husbilens nya design – foliering i tre färger

Vill du se husbilens nya design? När vi köpte husbilen 2008 tyckte vi att det var tråkigt att den var vit, så Peter satte sig i köket och började skissa. Efter säkert 100 skisser hade han bestämt sig för hur han ville att bilen skulle se ut. Nu kan du se husbilens nya design, som tar form med hjälp av foliering.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Foliering på Brandfactory

Vi lämnade in bilen till BrandFactory i Upplands Väsby för att få hjälp med folieringen. Först kom de stora grå och svarta partierna upp. Därefter var det dags för ränder och texter, som lades ovanpå färgpartierna. Vi är riktigt imponerade av arbetet, allting blev jämnt och bra.

Husbilens nya design - foliering i tre färger
Foliering pågår – här har husbilen fått sina första färger
Freedom husbil foliering
Från andra sidan …

FREEDOM

När vi folierade husbilen fick den också sitt namn: FREEDOM. Husbilen betyder ju frihet för oss, så det namnet kändes rätt. Nu står det “Freedom” stort i rött längst fram på husbilen, och dessutom med mindre bokstäver på sidan av bilen. Och det är förstås husbilens namn som gjorde att vår blogg fick heta FREEDOMtravel. Det ena blev en naturlig följd av det andra helt enkelt.

Freedom foliering i tre färger

Nya fälgar

När folieringen var klar passade vi också på att skaffa nya fälgar. Du ser de gamla fälgarna på de övre bilderna och de nya fälgarna på den nedre bilden. Visst är det stor skillnad? Jag gillar verkligen de nya fälgarna. Över huvud taget kan vi säga att vi blev mycket, mycket nöjda med den nya designen på vår husbil!

Fälgar
Nya fälgar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev