Meny Stäng

Nya lampor på husbilen

Nu finns det nya lampor på husbilen! Vi har fått upp nya positionsljus fram på husbilen, på alkoven. Dessutom har vi fått upp nya positionsljus på husbilens sidor. Nu kommer vi synas i mörkret utan problem!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Positionsljus på alkoven

Vi bestämde oss för att montera fyra positionsljus på varje sida av alkoven, istället för bara ett på varje sida. Peter borrade hål för de nya lamporna, skruvade fast dem och tätade med silikon. Kablarna drog vi igenom hålen och kopplade ihop med varandra på insidan. 

Du kan se några bilder från arbetet, och från när det blev klart. Vad tycker du? Vi är jättenöjda! Fast ja, vi nöjde oss ju i och för sig inte med detta …

Lampor på husbil
Peter monterar positionsljus på alkoven
Lampor i alkov
Här kan du se kablarna från alkovens insida
Lampor på husbilen
Nya lampor på alkoven!

Fler lampor på husbilen

Det var inte bara på alkoven vi ville ha fler positionsljus, utan också längst ner på bilens sidor. Vi har alltså monterat ännu fler positionsljus! Den här gången blev det fler orange lampor på bilens långsidor. Tidigare fanns två orange lampor på varje sida. Vi tog bort dessa och monterade fast tio nya, fem på varje sida.

Jobbet var lite pilligt och tog en stund, och som vanligt inkluderade arbetet inte de mest bekväma arbetsställningarna … Men till slut blev det klart! Nu har vi både nya positionsljus på alkoven och längs husbilens långsidor. Vad tycks?

Montera positionsljus
Här limmar Peter fast kabeln som går mellan positionsljusen.
Skruva fast positionsljus
Här skruvar han fast en lampa
Meka husbil
Mycket jobb …!
Nya lampor på husbilen - positionsljus
Till slut blev det klart! Nya lampor på husbilen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev