Meny Stäng

Vad heter er husbil?

Vad heter er husbil? Båtar har ju som bekant namn, men det har ofta husbilar också! Jag har nyligen läst en ganska rolig tråd på Husbilsklubben där husbilsägare berättar vad de döpt sina älsklingar till. För så är det ju, husbilen är ens älskling, och det är klart att den måste ha ett namn!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ska man döpa en husbil?

Frågan är om man ska döpa sin husbil, men det finns nog inge regel här. Man döper nästan alltid båtar, och jag tror att folk tänker precis likadant när det kommer till husbilar. Man bryr sig om sin husbil och det är svårt att prata om den utan att ha ett namn. Man kan verkligen döpa sin husbil till precis vad man vill. Vår husbil heter FREEDOM. När vi läste runt på Husbilsklubben insåg vi att det fanns gott om fantasifulla namn!

Husbilen Freedom

Skalman eller Silverpilen?

Vad heter er husbil? Här är några exempel på andra husbilsnamn som vi sett på Husbilsklubben: Dunderklumpen, Snarken, Skalman, Rudolf, Ture, Lusthuset, Dromedaren, Love, Blue Bird, Slottet, Busan, Homer, Silverpilen och Gamla Bettan. 

Sedan har vi ju förstås Ninnis husbil Rulla-Bärra och Rulla-Bärras kompis Snigel-Fia. Det är ingen brist på fantasi om man säger så! Vad heter er husbil? Eller vad skulle du vilja döpa en eventuell framtida husbil till?

Vad heter er husbil? Vår heter FREEDOM
Vad heter er husbil? Vår heter FREEDOM

Prenumerera på vårt nyhetsbrev