Meny Stäng

Välkommen in i vår husbil!

Vi tänkte att du kanske vill komma in och kika hur det ser ut i vår husbil!? Välkommen in! Idag visar vi runt i vår lilla semesterbostad. Även om det inte är så många kvadratmeter så har vi kök, vardagsrum, sovrum, gästrum och badrum. Vi har det mesta man behöver helt enkelt!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vardagsrum med matbord

Välkomna in genom ytterdörren! Såhär ser det ut hos oss. Här är vår sittgrupp och vårt matbord. Man får plats sex personer runt bordet, och det är möjligt att fälla ut en utdragsskiva för större matbord. Det är väldigt praktiskt med vridbara förarstolar!

Välkommen in i vår husbil

Kök

I vårt kök har vi kyl, frys, ugn och gasspis med tre plattor. Soporna slänger man ner i en liten lucka bakom vasken och tömmer från utsidan. Det är inte mycket man saknar i det här köket! Dessutom har vi ju en grill med oss, som vi kan plocka fram när det passar.

Kök husbil

Badrum

I badrummet har vi toalett, handfat och skåp. Till vänster finns dusch med riktig duschkabin. Det fungerar precis som i en vanlig lägenhet, förutom att man inte har obegränsat med vatten.

Badrum i husbil

Sovrum

Längst bak i husbilen finns vår säng, som är placerad på tvären. Runt sängen finns skåp där vi förvarar kläder och ovanför sovplatsen finns små “fickor” där man kan lägga böcker och telefoner och liknande. Här sover man gott!

Säng husbil

Billies rum/Gästrum

Längst fram, ovanför förarsätena, finns Billies säng. Nu är den hopfälld för att ge mer luft i taket. När den är utfälld är den lika bred som sängen där bak. När Billie inte är med oss kan sängen användas som gästsäng av andra.

Billies säng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev