Menu Close

Amerikkalaiset asuntoautot

Amerikkalaiset matkailuautot kiehtovat minua koko ajan. Ennen kaikkea ne ovat usein vaikuttavan kokoisia, mutta on myös mielenkiintoista nähdä joitakin erilaisia ratkaisuja kuin eurooppalaisissa autoissa. Ruotsissa amerikkalaisia matkailuautoja voi ostaa American Motorhomesin kautta, joka tuo ajoneuvot suoraan Yhdysvalloista.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Tiffin Breeze

Suosittu malli on Tiffin Breeze, jota voi olla jopa vaikea saada, sillä kysyntä ylittää tarjonnan. Se on 2,45 metriä leveä ja 9,5 metriä pitkä, ja siinä on kaksi liukumäkeä vastakkain, joten se tarjoaa pysäköitynä runsaasti tilaa olematta kuitenkaan liian suuri tien päällä.

Tiffin Allegro Breeze

HR Multisport ja SC Sporthomes

American Motorhomesista löytyvät American Motorhomesin lisäksi HR Multisport ja SC Sporthomes. HR Multisport sopii, jos kuljetat koiria, hevosia tai vaikkapa ajoneuvoja. Toisin sanoen se on vaihtoehto niille, jotka haluavat sekä täysin varustellun asuintilan että suuren autotallin. SC Sporthomes on englantilaisia matkailuautoja, joita on saatavilla sekä suurempina että pienempinä malleina. Voit lukea lisää erilaisista matkailuautoista osoitteessa osoitteessa Amerikkalaiset matkailuautot.

HR
Sport Tourer

Tilaa uutiskirjeemme