Meny Stäng

Amerikanska husbilar

Jag slutar aldrig fascineras av amerikanska husbilar. Framför allt är de ju ofta imponerande i storlek, men det är också intressant att se lite andra lösningar än i de europeiska bilarna. I Sverige kan man köpa amerikanska husbilar via American Motorhomes, som importerar bilarna direkt från USA.

Tiffin Breeze

En populär modell är Tiffin Breeze, som till och med kan vara svår att få tag på, eftersom efterfrågan överstiger tillgången. Den är 2,45 bred, 9,5 meter lång och har två slideouts mot varandra, vilket ger stort utrymme parkerad utan att den blir för stor på vägen.

Tiffin Allegro Breeze

HR Multisport och SC Sporthomes

Utöver amerikanska husbilar hittar man HR Multisport och SC Sporthomes hos American Motorhomes. HR Multisport passar om du transporterar hundar, hästar eller kanske fordon. Det är med andra ord ett alternativ för den som både vill ha en fullt utrustad bodel och ett stort garage. SC Sporthomes är engelska husbilar, som finns både i större och mindre modeller. Läs gärna mer om de olika husbilarna på American Motorhomes.

HR
Sport Tourer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev