Menu Close

Veneretki Neptunuksen luoliin - Alghero, Sardinia

Neptunuksen luolat, tai Grotta di Nettuno, kuten niitä kutsutaan italiaksi, sijaitsevat Algheron ulkopuolella Sardiniassa. Neptunuksen luolat löysivät kalastajat 1800-luvulla, ja luolasto on yksi saaren kuuluisimmista. Ihana veneretki vei meidät sinne, ja se oli erittäin kätevä kesähelteellä. Tule tutustumaan Neptunuksen luoliin Sardiniassa!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Laivamatka Algherosta

Kävimme luolissa Algherosta lähtevällä veneretkellä. Koska järvellä on aina mukava liikkua, ajattelimme, että se oli hyvä yhdistelmä, jossa veneretki ja luolavierailu olivat yhdessä. Matka maksoi meille 16 euroa/henkilö venematkasta ja sitten 13 euroa/henkilö sisäänpääsymaksusta.

Jos et halua mennä veneellä, voit päästä luoliin myös ajamalla Capo Caccian korkealle kalliolle ja kävelemällä sitten 656 askelmaa vuoren ulkopuolella. Me olimme siellä, mutta valitsimme kesäsäällä mukavan venekyydin, koska kuka haluaa kävellä 656 askelmaa, kun on vene?

I det här berget finns Neptunus grottor - Grotta di Nettuno
Tällä vuorella sijaitsevat Neptunuksen luolat - Grotta di Nettuno.
Man lägger till med båt (alternativt kör bil och kättrar 656 trappsteg)
Saavut veneellä (tai autolla ja kiipeät 656 askelmaa).

Neptunuksen luolat

Luolajärjestelmä on hämmästyttävä, ja siellä on suuria saleja, joissa on valtavia luolia. stalagmiitti ja stalagiitteja. Kävelet huone huoneen toisensa jälkeen, etkä voi olla sanomatta, että tämä on vaikuttava luola. Mutta et ole aivan yksin kokemuksen kanssa ... et ainakaan heinäkuisena lauantaina! Kävelimme koko ajan ihmisiä edessämme ja takanamme.

Grottan är magnifik!
Neptunuksen luolat ovat kiehtovia!

Asuntoautolla Algherossa

Jos haluat pysyä Alghero matkailuauton kanssa on muuten monia vaihtoehtoja - sekä leirintäalueita että useita eri paikkoja. Pysäköimme satamaan, jossa vietimme yön muiden matkailuautojen kanssa. Aamulla lähellä laivamatkaa! Italiassa katsot, minne italialaiset pysäköivät autonsa ja siellä seisot. Ne on tosi kovia ja me ollaan tosi varovaisia ja otetaan tavan mukaan missä tullaan.

I Alghero stod vi parkerade i hamnen, tillsammans med flera andra husbilar
Algherossa meidät pysäköitiin satamaan yhdessä useiden muiden matkailuautojen kanssa.
Kaikki parhaat vinkkimme Italiaan. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme