Menu Close

11 kuumaa retkeilyn vempaimia kevääksi

Vietimme neljä päivää Tukholman Caravan-messuilla, ja muun muassa käytimme tilaisuutta hyväkseni tutustuaksemme kaikkiin uusiin kuumiin retkeilyvälineisiin. Tänään esittelemme 11 retkeilyvemppua, jotka ovat uusia, käytännöllisiä, tyylikkäitä tai vain yleisesti ottaen mielenkiintoisia. Mitä mieltä sinä olet? Onko sinulla kokemusta jostain näistä vempaimista? Haluaisitko hankkia jonkin niistä? Vai olitko messuilla ja näit jonkun muun mielenkiintoisen vekottimen?

1. Kokoontaitettavat kattilat

Nämä näppärät kattilat ja pannut voidaan taittaa niin, että ne vievät tuskin lainkaan tilaa kaapeissasi. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia kaappien heilumisesta ajon aikana. Kattilat ovat Holiday Fritidiltä, joita myydään eri jälleenmyyjien kautta ja joita on saatavana 1,5 litran (268 kruunua) ja 3 litran (295 kruunua) kokoisina.

Hopfällbara kastruller
Sama kattila - kokoontaitettuna tai kokoontaitettuna.

2. Internet-antenni

Onko leirintäalueellasi huono internet-yhteys? Käyttämällä antennia, jonka kiinnität matkailuautosi katolle, saat paljon paremman vastaanoton. Liität antennin operaattorisi 3G/4G-reitittimeen. Löydät antennin osoitteesta Nordsat.se.

Internetantenn Nordsat
Paremman internet-vastaanoton takaamiseksi matkailuautossa

3. kääntyvä pöytä

Pieni ja käytännöllinen pöytä, joka on vakiovarusteena monissa matkailuautoissa, mutta joka voidaan ostaa myös erikseen. Pöydän pohja kiinnitetään pystysuoraan seinään, ja pöytää voidaan sitten kääntää, jotta pöytälevy voidaan sijoittaa sinne, minne haluat sen juuri sillä hetkellä. Pöydän voi tilata Camperwaysilta ja se maksaa 1295 euroa.

Svängbart bord Camperways
Käännä pöytä siihen kohtaan, johon haluat sen tällä hetkellä.

4. Lasi viileässä muotoilussa

Nämä tyylikkäät lasit, joissa on ohuet kultaiset raidat, ovat niin uudet, että niitä ei ole vielä ehditty hinnoitella - mutta ne ovat pian saatavilla! Lasit on valmistettu tritanista, ja ne ovat ohuet ja mukavat juoda niistä. Semonalla on myös muita upeita tuotteita matkailuautoiluun, kuten viinidekanttereita, kannellisia kulhoja, värikkäitä munakuppeja ja melamiinisia astioita. Tutustu sivustoon ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Glas Semona
Ohuet, hienot lasit, joissa on kultakuvio

5. UUSI Suuri GPS

Alpinen uusi, suuri GPS on räätälöity erityisesti Fiat Ducatoon, ja se on kiinteästi asennettu, joten sitä on vaikea varastaa. Toinen etu on, että se on huomattavasti suurempi kuin muut markkinoilla olevat GPS-laitteet. Toisin sanoen ohjeet on helpompi nähdä ajon aikana! GPS:ää myydään Kama Fritidin kautta ja se maksaa 15 995 kruunua.

Alpine GPS
Tässä GPS:ssä on todella suuri näyttö!

6. puhallettava markiisi

Haluatko markiisin ilman, että sen pystyttämiseen kuluu paljon aikaa? Silloin teltta, jonka voit puhaltaa täyteen, voi olla erittäin hyödyllinen. Teltta voidaan kiinnittää kaikkiin markiisilla varustettuihin matkailuautoihin, sen valmistaa Holiday Fritid ja sitä myy muun muassa Campingvaruhuset. Telttaa on saatavana eri kokoja ja se maksaa 10 000-18 000 kruunua.

Uppblåsbart förtält Holiday
Malin Skinnar on tehnyt olonsa kotoisaksi puhallettavassa teltassa.

7. EZA litiumakku

Litiumakku näyttää helpottavan elämää, jos haluat ajaa usein ja pitkään. Akku latautuu paljon nopeammin kuin tavallinen akku - tunti ajoa voi riittää lataamaan akun, kun se on tyhjentynyt. EZA-litiumakku myydään JRL Tradingin kautta, ja sitä on saatavana kahdessa hintaluokassa: 28 100 tai 36 500 puntaa.

EZA litiumbatteri JRL
Litium-akku

8. bambulevyt

Yhä useammat retkeilyvarusteet valmistetaan ympäristöystävällisistä luonnonmateriaaleista. Esimerkiksi nämä lautaset on valmistettu bambusta. Löysin ne Kama Fritidsin osastolta, mutta en saanut hintatarjousta enkä löydä niitä verkkosivuilta.

Nyhetsbrev
Tallriksset Kama Fritid
Luonnonmateriaalit näyttävät olevan nousussa retkeilyelämässä.

9. Hierontasalongit

Minä ja Malin Skinnar Malin Tarinankertoja, kokeilisi Trend Rehabin hierontatyynyjä vain hetken aikaa - mutta auta armias, miten mukavia ne olivat! Yksi näistä on nyt toivelistallani! Pieni hierontatyyny (kuvassa oikealla) maksaa 1295 kruunua ja iso hierontatyyny (joka hieroo myös hartioita ja niskaa) 3790 kruunua. Molemmat voidaan kytkeä 12 voltin jännitteeseen, ja ne vaativat 48 wattia.

Masagedyna Trend rehab
Malin ja minä jäimme jumiin hierontatyynyihin - retkeilyjuttujen katseluun kyllästyy.

10. Vedenpuhdistin

Haluatko juoda vettä matkailuautosi hanasta ja olla täysin varma, että siinä ei ole bakteereja? Led-UV-valo tappaa 99,9 % kaikista vedessä olevista bakteereista, olipa vesi seisonut päivän tai kuukauden. Tuotteen kehittäminen on kestänyt kauan, ja se maksaa 14 125 kruunua, mutta toisaalta se kestää noin 20 vuotta ja se voidaan siirtää matkailuautosta toiseen. Lisätietoja saa Ruotsin GTC:ltä.

Blue marine vattenrening
Vasemmalla oleva putki on asennettu veden puhdistamista varten.

11. Kirja "Euroopan kauniit tiet".

Tämä kirja ei ole täysin uusi, mutta pidän ajatuksesta korostaa Euroopan kauniita teitä. Ajaminen teillä, joilla on upeat näkymät - se on yksi matkailuautojen parhaista puolista! Löydät kirjan Kartbutikenista (huomaa, että kuvan hinta on käypähintainen), jossa on myös monia muita mielenkiintoisia kirjoja, kuten Bordatlas, tieatlas ja Motormännensin informatiivinen kirja "Discover Europe by car 2016-2017".

Europas vackra vägar
Löydä Euroopan kauniit tiet

Tilaa uutiskirjeemme