Menu Close

Mainonta: Amsterdam lenkkarit

Oletko käynyt Amsterdamissa? Minä (Helena) olen ollut siellä kerran lyhyellä työmatkalla, ja sen jälkeen olen aina halunnut palata sinne. Ja pian sen aika on oikeastaan koittanut! Toukokuussa menemme Alankomaiden pääkaupunkiin konserttiin koko joukon nuorten ihmisten kanssa (koska olet nuori, jos olet alle 30-vuotias...?).

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Peterin poika Robin ja hänen vaimonsa Alexandra, Peterin veljentytär Dessi ja hänen miehensä Lasse sekä Peterin veljenpoika Sebbe ja hänen tyttöystävänsä Moa. Wehooo!

Konsertti Armin van Buurenin kanssa

Hollantilainen DJ ja megatähti Armin van Buuren juhlii 20-vuotista taivaltaan Amsterdamin areenalla, emmekä me aikoneet jättää sitä väliin! Tai pikemminkin Robin piti huolen siitä, ettemme jättäisi sitä väliin, sillä hän hankki meille nopeasti liput (ne myytiin loppuun muutamassa sekunnissa) ja antoi meille joululahjan. Fantastista!

Mitä muuta voit tehdä Amsterdamissa?

Matkamme keskittyy konserttiin, mutta luultavasti meillä on aikaa myös pienelle retkelle kaupunkiin! Edelliseltä lyhyeltä vierailultani muistan erityisesti kaikki kanavat viehättävien ja värikkäiden talojen ympäröimänä, loputtoman virtaavan polkupyörät, kaikki viihtyisää ravintolat (mukaan lukien indonesialaiset!) ja tietysti myös kaikki museot joista näin vain kylttejä, kuten Anne Frankin talo ja Van Goghin museo.

Amsterdam
Polkupyöriä, polkupyöriä ja lisää polkupyöriä Amsterdamissa

Kävely Amsterdamin kouluttajien kanssa

Saatat luulla, että Amsterdamissa kaikki pyöräilevät, mutta Alankomaiden pääkaupungissa voi myös kävellä. Varsinkin jos hankit "Amsterdamin lenkkarit". Nämä kengät ovat erityisesti joka on kehitetty erityisesti Amsterdamia varten, mukaan lukien ilmainen sisäänpääsy joihinkin museoihin...!

Jos haluat lisätietoja, katso elokuva (joka on mainos, joten sitä ei voi katsoa, jos sinulla on jokin mainosten estopalvelu).

Oletko käynyt Amsterdamissa? Mitä meidän ei pitäisi mielestäsi jättää väliin melko lyhyen vierailumme aikana toukokuussa?

Tämä viesti sisältää mainontaa. Tekstit, kuvat ja mielipiteet ovat, kuten tavallista, omia.

Tilaa uutiskirjeemme