Meny Stäng

Reklam: Amsterdam sneakers

Annons

Har du varit i Amsterdam? Jag (Helena) har varit där på en kort jobbresa en gång, och efter det har jag alltid velat komma tillbaka. Och snart är det dags för det faktiskt! I maj åker vi till den holländska huvudstaden för att gå på konsert tillsammans med ett helt gäng ungdomar (för man är väl ungdom om man är under 30 …?).

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Peters son Robin och hans fru Alexandra, Peters brorsdotter Dessi och hennes man Lasse och Peters brorsson Sebbe och hans flickvän Moa. Wehooo!

Konsert med Armin van Buuren

Den holländske DJ:n och megastjärnan Armin van Buuren firar 20 år som artist på Amsterdam arena, och det tänkte vi inte missa! Eller rättare sagt, Robin såg till att vi inte missar det eftersom han snabbt som ögat fixade biljetter (de tog slut på några sekunder) och gav oss i julklapp. Fantastiskt!

Vad kan man mer göra i Amsterdam?

Vår resa kommer ha fokus på konserten, men vi hinner förmodligen med någon liten sväng på stan också! Det jag minns från mitt tidigare korta besök är alla kanaler som omges av charmiga och färggranna hus, den aldrig sinande strömmen av cyklar, alla mysiga restauranger (bland annat indonesiska sådana!) och förstås alla museer som jag bara hann se skyltar om, som Anne Franks hus och Van Gogh-museet.

Amsterdam
Cyklar, cyklar och åter cyklar i Amsterdam

Promenera runt med Amsterdam sneakers

Man kan ju få för sig att alla cyklar i Amsterdam, men den holländska huvudstaden gör sig också utmärkt för promenader. Särskilt om man införskaffar ”Amsterdam sneakers”. De här skorna är speciellt utvecklade just för Amsterdam, och innehåller bland annat gratis inträde till vissa museer …!

Om du vill veta mer får du kolla in filmen (som är en reklamfilm och därför inte kan ses om du har någon typ av tjänst som spärrar reklam).

Har du varit i Amsterdam? Vad tycker du att vi absolut inte får missa under vårt ganska korta besök i maj?

Detta inlägg innehåller reklam. Texterna, bilderna och åsikterna är som vanligt våra egna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev