Menu Close

Meksikolaista ruokaa ja vietnamilaisia vaatteita

Oli taas perjantai! Yksi tämän viikon parhaista asioista on se, että Peter meni superjännittävään kokoukseen Göteborgiin. Tämä kokous voi johtaa todella mielenkiintoisiin asioihin sinulle lukijana, mutta palaamme siihen myöhemmin. Sen sijaan tänään julkaisemme kuvia taiteellisesta sushista, aidosta meksikolaisesta ruoasta ja Vietnamissa ommelluista vaatteista. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Paras sushi!

Alkuviikosta meillä ei ollut aikaa käydä kaupassa, joten hemmottelimme itseämme take away -sushilla, jonka saimme MGL Sushi Brommassa. Se on pieni kiertotie meille ajaa sinne, mutta niinooo sen arvoista!

Sushi take away

Todellista meksikolaista ruokaa

Viime keskiviikkoiltana tutkimusryhmäni (johon kuulun nykyään vain puoliksi) kokoontui tutkimusryhmämme johtajan kotiin meksikolaiseen kokki-iltaan. Yksi ryhmäläisistä on meksikolaissyntyinen ja toi mukanaan "oikeita" meksikolaisia reseptejä. Meitä oli keittiössä kokkaamassa lähes 15 henkilöä. hyvin monia ruokia. Voidaan sanoa, että hetken aikaa oli kaaosta, mutta kiehtovasti kaikki päättyi upeaan buffetiin.

En pysty selittämään puolta noutopöydän ruokalajeista, mutta teimme quesadilloja (paistettua kaksinkertaista tortillaleipää täytteellä) papukastikkeella ja kalatacoja marinoidun punasipulin kera. "Oppaamme" Meksikon viidakossa sekoitti myös oman taikinansa ja paistoi muun muassa fetajuustolla täytettyjä kotitekoisia tortilloja.

Lopuksi meille tarjoiltiin bangladeshilaisia leivonnaisia, jotka yksi ryhmäläisistä oli tuonut mukanaan, koska hän on kotoisin Bangladeshista. Sitten rullailimme kotiin, enemmän tai vähemmän... Hieno ilta!

Mexikansk mat
Meksikolainen salaatti, jossa on korianteria, salsa verdeä (vihreää chiliä ja tomaattia) ja guacamolea.
Mat från Mexiko
Tacosipsejä paputahnalla ja guacamolella, toisenlaista paputahnaa sekä kurkku- ja appelsiinisalaattia.

Vietnamin vaatteet

Sen jälkeen kun kirjoitimme postitse Hoi An Vietnamissa ja räätälit siellä, useat (no, kaksi) lukijat halusivat meidän näyttävän tekemämme vaatteet. Teimme aika monta, mutta vuodet ovat kuluneet, eikä meillä ole enää paljon jäljellä. Se voi olla ehkä koska niissä ei ollut venyviä kankaita, ja minulla oli melko tiukkoja mekkoja ja toppeja, mutta ehkäpä ...

Tein muutamia silkkisiä mekkoja ja toppeja, vietnamilaisen loma-asun ja pellavahousut (jotka minulla on edelleen). Peter ompeli useita pareja tossuja (!), joihin hän oli hyvin tyytyväinen ja teki kovasti töitä terveytensä eteen. Ompelimme myös kumpikin yhden takin, ja ne meillä on edelleen!

Vietnamesiska kläder
Takit on valmistettu Vietnamissa

Hyvää perjantaita!

Toivotamme siis eksoottisen ruoan ja eksoottisten vaatteiden kera oikein hyvää perjantaita! Nyt on sinun vuorosi - mikä on ollut sinun viikkosi parasta antia?

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Lehdistöaamiainen, raportti meistä ja (lähes) ennätysmäärä kävijöitä

Tilaa uutiskirjeemme