Menu Close

2 x After Work - tutustu matkablogimaailmaan

Tällä viikolla meillä oli kaksi After Work -tapahtumaa keskellä viikkoa. Se alkoi maanantai-iltana, jolloin oli tapahtuma matkabloggaajille uuden sovelluksen markkinoinnin yhteydessä. Keskiviikkona se jatkui Scandic Continentalissa järjestetyllä tapahtumalla, joka käsitteli Fort Myersia ja Sanibelia Floridassa. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

After work 1: Appen Wowanders

I onsdags var vi på ”After Work” med italiensk mingelmat och presentation av den splitternya appen ”Wowanders”, på en liten italiensk restaurang som heter Trattoria Montanari. Två finska tjejer har utvecklat den här ”resedagboksappen” där man bland annat kan dela och få tips om till exempel sevärdheter och restauranger. Vi ska se om vi får tillfälle att testa den under någon av våra kommande resor, och i så fall återkommer vi med recension!

Vi fick förstås också chans att träffa ett helt gäng nya och gamla resebloggvänner. Roligt! Ett gäng av oss fortsatte vidare till Ångbåtsbryggan på Strandvägen. På bilden nedanför ser du Sandra från bloggen Pysyvä oleskelu och Christian från Ruoka- ja matkablogi. På den översta bilden ser du dessutom bland annat Veera från Veera Bianca och de två finska apputvecklarna.

After work på Ångbåtsbryggan
Sandra, Peter och Christian på Ångbåtsbryggan

After work 2: Fort Myers och Sanibel i Florida

I onsdags var det dags för After Work … igen! (Ingen rast och ingen ro.) Den här gången var det Fort Myers och Sanibel i Florida som bjöd in till ett litet mingelevent på Scandic Continental. Det här områden är mindre känt än många andra i Florida och bjuder på vacker natur, fågelliv, sköldpaddor, sagolika stränder och små öar där husen inte får byggas högre än palmerna. Ja, vi blev faktiskt riktigt sugna …!

Efter den här hektiska veckan skulle vi behöva en lugn helg, men så ser det inte ut att bli. Det vankas både roligheter och mycket jobb i helgen. Happy Friday! Vad har varit bäst under din vecka?

After Work med Fort Myers och Sanibel i Florida

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Turvallisuus blogissa, ankanpoikaset ja uusi hattu

Tilaa uutiskirjeemme