Meny Stäng

2 x After Work – mingel i resebloggvärlden

Annons

Den här veckan har vi hunnit med två After Work mitt i veckan. Det började i måndags kväll, då det var ett event för resebloggare i samband med marknadsföringen av en ny app. I onsdags fortsatte det med ett event på Scandic Continental, om Fort Myers och Sanibel i Florida. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

After work 1: Appen Wowanders

I onsdags var vi på ”After Work” med italiensk mingelmat och presentation av den splitternya appen ”Wowanders”, på en liten italiensk restaurang som heter Trattoria Montanari. Två finska tjejer har utvecklat den här ”resedagboksappen” där man bland annat kan dela och få tips om till exempel sevärdheter och restauranger. Vi ska se om vi får tillfälle att testa den under någon av våra kommande resor, och i så fall återkommer vi med recension!

Vi fick förstås också chans att träffa ett helt gäng nya och gamla resebloggvänner. Roligt! Ett gäng av oss fortsatte vidare till Ångbåtsbryggan på Strandvägen. På bilden nedanför ser du Sandra från bloggen Lifsresor och Christian från Matochresebloggen. På den översta bilden ser du dessutom bland annat Veera från Veera Bianca och de två finska apputvecklarna.

After work på Ångbåtsbryggan
Sandra, Peter och Christian på Ångbåtsbryggan

After work 2: Fort Myers och Sanibel i Florida

I onsdags var det dags för After Work … igen! (Ingen rast och ingen ro.) Den här gången var det Fort Myers och Sanibel i Florida som bjöd in till ett litet mingelevent på Scandic Continental. Det här områden är mindre känt än många andra i Florida och bjuder på vacker natur, fågelliv, sköldpaddor, sagolika stränder och små öar där husen inte får byggas högre än palmerna. Ja, vi blev faktiskt riktigt sugna …!

Efter den här hektiska veckan skulle vi behöva en lugn helg, men så ser det inte ut att bli. Det vankas både roligheter och mycket jobb i helgen. Happy Friday! Vad har varit bäst under din vecka?

After Work med Fort Myers och Sanibel i Florida

Missade du förra Happy Friday? Läs Säkerhet på bloggen, andungar och ny mössa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev