Menu Close

Parantaa englantia? - Viisi syytä opiskella Lontoossa

Yhteistyössä EF Language Travelin kanssa

Haluatko parantaa englantia? Tai ehkä sinulla on joku elämässäsi, joka haluaa opiskella englantia parantaakseen uranäkymiään tai voidakseen paremmin keskustella? Tänään annamme sinulle viisi syytä opiskella Lontoossa sekä muutamia kuvia kielimatkaltani monen, monen vuoden takaa.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Tärkeää osata englantia

Nykyään englantia tarvitaan monissa eri yhteyksissä. Englantia tarvitaan ulkomailla matkustaessa, mutta usein myös kotona Ruotsissa. Joillakin työpaikoilla käytetään englantia yhä enemmän, ja joitakin ohjelmia opetetaan englanniksi. Englantia tarvitaan usein myös tavattaessa ihmisiä esimerkiksi palveluammateissa.

Hyvä englannin kielen taito yksinkertaisesti avaa uusia mahdollisuuksia! EF:n kautta voit opiskella Lontoossasekä nuorena että aikuisena, ja voit myös suorittaa kauppatieteellisen tutkinnon Hult International Business Schoolissa.

engelska

Minä (Helena) opiskelin englantia peruskoulussa ja lukiossa ja kävin myös kielimatkalla Bournemouthissa, kun olin 16-vuotias. Englannin kieli tuli minulle tarpeelliseksi, koska maisteriohjelmani (kansanterveydellinen ravitsemus ja liikunta) toinen vuosi opetettiin kokonaan englanniksi ja koska minun oli myös kirjoitettava väitöskirjani englanniksi.

Bournemouth
Minä sen talon ulkopuolella, jossa asuin Englannin kielimatkan aikana vuonna 1991.

Miksi opiskella Lontoossa?

Englantia voi tietysti oppia monella eri tavalla monissa eri paikoissa, mutta mikä voisi olla parempaa kuin oppia englantia Britannian pääkaupungissa? Tässä viisi syytä opiskella Lontoossa.

London dubbeldäckare
Ystäväni Johanna kaksikerroksisen bussin edessä Lontoossa kielimatkamme aikana vuonna 1991.

1. Englannin opiskelu Englannissa

Mikä voisi olla parempaa kuin englannin kielen opiskelu Englannissa? Ihmiset puhuvat englantia kaikkialla maailmassa, ensimmäisenä tai toisena kielenä, mutta loppujen lopuksi Englanti on kielen kotimaa. Ilmeisistä syistä Englannissa on helpompi oppia "oikea" ääntäminen paikan päällä ja todennäköisemmin myös laaja sanavarasto.

2. Brittiläinen aksentti

Englannin opiskelusta Englannissa puheen ollen, kuka ei haluaisi saada brittiläistä aksenttia? Itse rakastan kuunnella aitoa brittienglantia. Jos puhut itse tällä aksentilla, sinulta kysytään siitä jokaisessa illallisjuhlassa!

3. Jännittävä metropoli

Lontoo on suurkaupunki, jossa on yli 8 miljoonaa asukasta ja yli 13 miljoonaa, jos koko suurkaupunkialue lasketaan mukaan. Jos haluat kokea Euroopan todellisen suurkaupungin sykkeen, tämä on oikea paikka! Täällä on kaikkea muodista ja taiteesta jalkapalloon ja pubikulttuuriin.

4. Brittiläinen kulttuuri

Lontoo on monikulttuurinen kaupunki, joka tunnetaan muun muassa siitä, että siellä on ravintoloita, joissa on tarjolla ruokaa lähes kaikkialta maailmasta. Jos etsit "tyypillisesti" brittiläistä ruokaa, löydät esimerkiksi fish and chips -annoksia tai "Sunday Roast" -paistia. Myös muita kulttuuritapahtumia on paljon, iltapäiväteestä konsertteihin ja musikaaleihin.

5. mahdollisuus retkiin

Jos asut Lontoossa, voit tietenkin tehdä retkiä ja lyhyitä matkoja aivan eri paikkoihin kuin Ruotsissa asuessasi. Haluaisin esimerkiksi käydä kauniissa Cornwallissa tai Bathissa, jossa on roomalaisia kylpyjä ja myös moderneja lämpökylpyjä.

Cornwall
Cornwallin kalliot
Romerskt bad i Bath
Bathin roomalaiset kylpylät

Oletko koskaan opiskellut englantia ulkomailla tai haluaisitko opiskella?

WIFI.se

Kaikki tämän postauksen kuvat, lukuun ottamatta kahta kielimatkamme kuvaa, on lainattu Pixabaysta.

Tilaa uutiskirjeemme