Menu Close

Adventti mingle Dominika - Glöet Sparkling Glöggillä!

Advertisement

Glöet Sparkling Glögg on ruusukupla, joka on maustettu glögin mausteilla, ja tänä vuonna punaisen pullon rinnalle on tullut "GLÖET White", jossa on ripaus paistettua omenaa. Testasimme molempia lajikkeita adventtimessuilla Dominika Peczynskin ja Anders Borgin kotona.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Adventtijuhla Dominika Peczynskin talossa

Dominika Peczynski ja Anders Borg asuvat ihastuttavassa asunnossa Östermalmissa Tukholmassa. Viime perjantaina Dominika isännöi fantastista adventtimingleä GLÖET Sparkling Glöggin tämänvuotisen lanseerauksen yhteydessä.

Dominika johtaa PR-toimisto Mafioso PR:ää, joka vastaa juoman markkinoinnista Ruotsissa. Glögg-tuoksuisen kuplivan lisäksi meille tarjottiin jouluisia välipaloja, kuten leipää, kinkkua, juustoja, lussebullaria ja suklaapralineja. Oikein, oikein mukavaa!

Adventsmingel hos Dominika med Glöet Sparkling Glögg
Adventsmingel hos Dominika

Mingle

Siellä oli muutama tunti mukavaa seurustelua, ja törmäsimme blogiystäviimme Christianiin, joka on Ruoka- ja matkablogi ja Lina Liniz Travel & Lifestyle ja Malin Fab Foodie ruotsalainen.

Onnistuimme myös seurustelemaan lifestyle-bloggaajien, eri lehtien kirjoittajien ja PR-alan ihmisten kanssa. Ja tietysti saimme jutella Dominikan ja hänen tiiminsä kanssa, jotka ovat kaikki erittäin mukavia, iloisia ja maanläheisiä.

Adventsmingel med Glöet Sparkling Glögg
Christian ja Lina joulunpunaisissa asuissa Dominika ja Anders Borgin kotona.
Adventsmingel med Glöet Sparkling Glögg
Keskellä on Fab Foodie Sweden Malin ja oikealla GLÖETin Anette.

Glöet Sparkling Glögg

GLÖET Sparkling Glögg on ruusukupla, joka on maustettu klassisilla glögin mausteilla. Se voitti vuoden 2017 IWSC-palkinnon (International Wine and Spirit Competition) ja vuoden 2019 Wineawards-palkinnon. Viime vuonna koko varasto myytiin loppuun marraskuussa, ja tänä vuonna tuottajat ovat varautuneet paljon suuremmalla varastolla. Juhlakupli on saatavilla Systemistä ja se maksaa 99 kruunua.

Glöet White

GLÖET White on uusi muunnelma, joka perustuu kuohuviiniin, joka on maustettu glögin mausteilla ja paistetulla omenalla. Valkoinen variantti on myös pian saatavilla järjestelmässä samaan hintaan kuin punainen.

Glöet sparkling Glögg

Suomalainen perheyritys

GLÖET Sparkling Glögg on pienen suomalaisen perheyrityksen kehittämä. Tapasimme Anette ja Juha-Matti Raunion adventtimessuilla Dominikan ja Andersin kotona. Hämmästyttävän mukavia ja iloisia, ja tietysti hyvin sitoutuneita tuotteeseensa!

Meille kerrottiin, että kaikki alkoi viisi vuotta sitten, kun he alkoivat testata kotona kuplien maustamista glögin kanssa. Nyt he myyvät tuotettaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Juha-Matti och Anette Raunio från Glöet
Juha-Matti, Peter ja Anette

Mitä mieltä olimme Glöet Sparkling Glöggistä?

Juoman punainen versio on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta emme olleet koskaan kokeilleet sitä aiemmin. Nyt kun saimme tilaisuuden kokeilla sitä, olimme todella innoissamme. Jos haluat varioida glögiä, tämä on täydellinen seurajuoma joulun aikaan. Jouluiset mausteet ovat hyvin selvät, kun taas kuplan juominen tuntuu hieman juhlavammalta kuin tavallisen glögin. Peter piti enemmän punaisesta ja minä (Helena) valkoisesta.

Oletko kokeillut GLÖET Sparkling Glöggiä? Mitä mieltä olet?

Glöet Sparkling Glögg

Tilaa uutiskirjeemme