Menu Close

Apua muutossa - Muutto numero 2 tänä syksynä

Nyt oli taas aika auttaa muutossa! Muutama kuukausi sitten autoimme Peterin äitiä muuttamaan talosta asuntoon. Nyt autoimme minun (Helenan) äitiäni muuttamaan talosta asuntoon. Paljon työtä, mutta myös positiivisia yllätyksiä!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Muuttoapua - muuttojen syksy

Tämä on todellakin ollut liikkumisen syksy! Aiemmin syksyllä otimme matkailuauton mukaan. auttamaan Peterin äitiä liikkua. Sen jälkeen teimme yhteenvedon joistakin pohdintoja muuton kaaoksesta. Yksi suurimmista ongelmista oli silloin se, että saimme vain yhden Peterin äidin kissoista, mistä Peter oli surullinen. Iloinen uutinen on nyt, että myös kissa numero 2 on löytänyt kodin!

Siirto numero 2

Nyt oli minun (Helenan) äidin aika muuttaa. Hän oli itse järjestänyt uuden asunnon ja muuttofirman ja hän oli myös siivonnut paljon, joten se osa oli järjestetty. Lupasimme kuitenkin auttaa pakkaamaan kaiken laatikoihin, minkä teimme viikonloppuna. Otimme aikaa ja pakkasimme kolme päivää.

Att hjälpa till med flytt och ta lunchpaus
Lounas Täbyn keskustassa muuttopäivinä - hyvä etäisyys pöytien välillä!

Muuttamisessa auttaminen - pakkausten purkaminen

Itse asiassa veljeni on luvannut auttaa vähän purkamisessa ja valojen asentamisessa ja muussa vastaavassa. Tällä viikolla kuitenkin yksi hänen pojistaan sairastui, luultavasti Covid-19:ään, joten hän ei tietenkään voi tavata 80-vuotiasta äitiään. Siksi mekin autoimme eilen.

Olimme todella tyytyväisiä muuttomiehiin, jotka siirsivät kaiken ja panivat suurimman osan tavaroista oikeille paikoilleen. Silti tekemistä oli paljon, ja vietimme monta tuntia purkamalla elintarvikkeita, keittiövälineitä, vaatteita, vuodevaatteita, siivous- ja hygieniatarvikkeita jne. Valtava määrä kirjoja saa kuitenkin odottaa toista päivää ...

Att hjälpa till med flytt och packa upp kartonger

Positiivisia yllätyksiä uudessa kodissa!

Äitini on muuttanut hiljattain rakennettuun senioriasuntoon, ja meitä odotti myönteisiä yllätyksiä. Kun saavuimme, ulko-oven ympärillä oli iso punainen rusetti. Asunnon sisällä muutto oli myös helpottunut monin tavoin.

Katossa oli hehkulamppuja, jotka voitiin sytyttää välittömästi. Jääkaapissa oli pullo minarel-vettä. Kylpyhuoneessa oli saippuaa ja pyyhe. Ja lopuksi, mutta ei vähäisimpänä, keittiössä oli pieni tervetuliaispaketti, jossa oli muun muassa pesuaineita, ruuveja, koukkuja ja viivoitin. Pieniä asioita, jotka todella tekevät asioista helpompia ja onnellisempia!

Handduk och tvål
Att hjälpa till med flytt - och mötas av ett välkomstpaket

Toivomme, että uusi asunto ja naapurusto ovat mahtavia! Oletko ollut mukana auttamassa muutossa vastaavalla tavalla?

Huomasitko muuten, että blogimme oli eilen alhaalla? Meillä oli teknisiä ongelmia ja blogi oli alhaalla koko aamun, mikä tarkoitti, että postauksemme meidän uudet ruokailutottumukset julkaistiin vasta myöhemmin päivällä.

Tilaa uutiskirjeemme