Menu Close

Viikonloppu rakennustöitä Tukholman saaristossa

Onko FREEDOMtravelista tullut liikkuva, rakentava ja arkinen blogi? Kyllä, sitä voi todella ihmetellä! Asia on niin, että viimeisen viikon aikana vain omistautunut tällaiselle työlle, eikä ole mitään järkeä yrittää blogata mistään muusta. Sinun on vain seurattava arkeamme!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Blidö Tukholman saaristossa

Olemme nyt siirtyneet eteenpäin Upplannin rannikolta (jossa olemme auttoi Peterin äitiä muuttamaan talosta asuntoon) Blidöhön, jossa autamme nyt Peterin veljeä laajentamaan taloa. Heillä on ollut talo Blidössä pitkään kesämökkinä, mutta nyt he asuvat täällä pysyvästi ja haluavat siksi laajentaa taloa suuremmaksi ympärivuotiseksi huvilaksi.

Peterin veli on ammattitaitoinen rakentaja, mutta aikataulu on käynyt hyvin tiukaksi, osittain siksi, että hän on käyttänyt paljon aikaa äitinsä auttamiseen. Nyt uusi keittiö on tulossa, ja se alkoi käydä todella stressaavaksi... Me olemme täällä auttamassa, ja niin ovat muutamat muutkin sukulaiset.

Rakennustyöt

Rehellisesti sanottuna minä (Helena) en ole osallistunut rakentamiseen merkittävästi, en ainakaan vielä. Peter, jolla on ollut oma rakennusfirma monta vuotta, on kuitenkin pystynyt osallistumaan kaikenlaisiin asioihin. Hän on muun muassa asentanut sokkeleita, listoja, asentanut oven ja leikannut vaatekaappeja, jotta ne sopivat huoneeseen, jossa katto oli matalampi kuin vaatekaappien korkeus.

Ohjeet voivat joskus olla hankalia, ja tämä ovenkahvan ohje vei luultavasti palkinnon. Miten pienen ovenkahvan kokoaminen voi olla niin monimutkaista?

Itse asiassa se oli juuri noin monimutkaista. Ohjeetkaan eivät auttaneet, mutta kun Peter ja hänen veljensä vaimo laittoivat päänsä yhteen, se onnistui lopulta.

Kiireinen viikko

Viikko on ollut todella kiireinen, ja samalla oma työmme on kärsinyt. Meillä on paljon korjattavaa sekä matkailuauton että asuntoveneen kanssa, ja myös verkkokaupan ja yrityksen kanssa on tekemistä. Mutta se jäänee toiseen viikkoon yksinkertaisesti ...

Tilaa uutiskirjeemme