Menu Close

Maaliskuun kuvahaaste - ilmasto

Kuvahaaste maaliskuussa! Osallistuimme helmikuussa tämän kuun valokuvahaasteeseen teemalla "valo". Nyt on taas aika ja maaliskuun teema on ... ilmasto. Ei ehkä niin yksinkertainen teema, mutta jännittävä!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Maaliskuun kuvahaaste

Se on matkabloggaaja Marian muistelmat jotka järjestävät näitä bloggaajien valokuvahaasteita. Tämän kuun haaste on nimeltään "ilmasto". Voit tulkita sanan miten haluat, ja me olemme päättäneet korostaa ilmastokysymystä ylimmässä kuvassa - ja esitellä sen jälkeen erilaisia ilmastoja eri puolilla maailmaa. Voit muuten nähdä joitakin viimeaikaisia valokuvahaasteeseen osallistuneita kuvia täältä:

Aavikkoilmasto

Aloitamme eräiden aavikkoilmastoa kuvaavien kuvien avulla. Olemme kokeneet aavikkoa pääasiassa Marokossa, Egyptissä ja Israelissa, joten näistä maista on kolme kuvaa. Kaikki nämä matkat ovat olleet upeita ja aavikon kokeminen on ollut hyvin erityistä. Kun pandemia iski, olimme juuri matkalla Tunisiaan, ja haluamme nähdä lisää Marokkoa, Egyptiä ja Israelia. Juuri kun pääsee taas matkustamaan!

Sahara träd
Yksinäinen puu Saharan autiomaa Marokossa
Vid Mount Sinai Egyptissä
Decemberresor: Israel
Punainen kanjoni Israelissa

Sademetsän ilmasto

Nyt siirrymme ilmastoon, jolle on ominaista kuumuus, korkea ilmankosteus ja paljon vihreää kasvillisuutta. Näytämme kuvan hämmästyttävästä Uusi-Seelantijossa kävimme vuonna 2007, kuva intensiivisen vihreästä Sri Lankasta, jossa kävimme vuonna 2019 ja kuva... Ruotsista! Kyllä, päätimme ottaa mukaan kuvan kauniista Ruotsista. Perhosen talo Hagan puistossa, jossa voit kokea eksoottisen ilmaston kotona.

Bron till ingenstans
Silta ei mihinkään, Uusi-Seelanti
Bandarawela ulkopuolella Ella, Sri Lanka
Perhostalo Hagan puistossa, Solna

Kylmä ilmasto

Otetaan lopuksi muutamia kuvia kylmiltä ilmastoalueilta, jollaisia meillä on täällä kotona. Toki joissakin muissa paikoissa on "pahempaa", mutta valitsimme kaksi kuvaa kotimaasta. Solna. Lisäksi olemme valinneet kuvan Itävalta, jonka me itse asiassa kuvasimme lentokoneen ikkunasta. Pidämme joskus lumesta ja talvesta, vaikka haluammekin vaihdella muiden ilmastojen kanssa, mikä on ollut viime vuonna vaikeampaa.

Personalen på Pampas marina plogar och sandar bryggorna
Ulkopuolella asuntoveneen kotona Solnassa
Istappar
Toinen kuva asuntoveneestä - jääpuikkoja uimaportaillamme!
Vintersport i Österrikiska alperna
Itävallan alppihuiput ilmasta katsottuna

Onko sinulla erityisiä ilmastoon liittyviä valokuvia tai muistoja?

Pidätkö jostakin kuvasta enemmän kuin muista? Onko sinulla omia ilmastoaiheisia kuvia tai muistoja? Kerro meille tai tee oma postauksesi kuva-aiheella "ilmasto".

Tilaa uutiskirjeemme