Menu Close

BestPark-parkkihallit Suomessa - me testasimme ne

Oletko löytänyt BestPark-sivustot Suomessa? Olemme matkustaneet matkailuautolla Suomessa vajaat kaksi kuukautta, ja sinä aikana olemme päässeet testaamaan muutamia BestPark-paikkoja. Tässä kerromme lisää!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

BestPark parkkihallit Suomessa

Olemme saaneet melko paljon kysymyksiä siitä, miten se toimii Suomen kenttien kanssa. Yleisesti ottaen voi sanoa, että paikkoja on rajoitetummin kuin Ruotsissa, mutta toisaalta leirintäalueita on paljon, ja myös vapaa leiriytyminen on suhteellisen helppoa.

Miehet, on myös parkkipaikkoja. Yritys tarjoaa muun muassa BestPark useita parkkihalleja ympäri Suomea. Teimme BestParkin kanssa yhteistyötä muutama vuosi sitten, kun he esittelivät "Best Point" -palvelukeskustaan osastomme "Husbil Stockholm" -näyttelyssä. Siksi oli luonnollista, että teimme jälleen yhteistyötä BestParkin kanssa - ja testasimme heidän kenttänsä!

Best Park ställplatser i Finland
FREEDOM-mönkijä BestParkin alueella Varessäikkä, Oulun eteläpuolella.

Miten BestPark-pysäköintialueet toimivat Suomessa?

BestPark-paikkoja on saatavilla neljällä eri laatutasolla, ja kaikilla tasoilla on hyvät, raikkaat ja nykyaikaiset palvelut. Niitä on joko BestPoint-moduuli tai kehittyneempi palvelukeskus ja sähköpistokkeet.

BestPoint-moduuli tarjoaa raikasta vettä ja mahdollisuuden tyhjentää harmaavesi ja käymälä. Jos palvelukeskuksia on, löydät myös käymälät, suihkut, saunan ja pesukoneen.

Best Park ställplatser i Finland
BestPoint-palvelumoduuli Merimaskussa

Miten varata BestPark-paikkoja Suomessa?

Voit varata ja maksaa BestPark-paikan menemällä osoitteeseen yrityksen verkkosivusto. Siellä valitset haluamasi kentän vierittämällä sivusuunnassa kenttien välillä ja napsautat sitten "Varaa nyt". Oikean paikan löytämiseksi voi olla helpointa vierittää karttaa alaspäin, jossa kaikki paikat on merkitty.

Best Park ställplatser i Finland
FREEDOM-matkailuauto matkalla Varessäikkä-parkkipaikalle.

BestParkin pysäköintialue Merimaskussa (Naantali)

Ensimmäinen testaamamme BestPark-paikka oli Merimaskussa, eli Naantalin ulkopuolella. Kyseessä on "BestPark Easy", mikä tarkoittaa, että kyseessä on yksinkertaisempi sivusto, jossa on BestPoint-palvelumoduuli. Täällä varaat itsellesi parkkipaikan ja varikkopisteen (palvelumoduuli).

Best Park ställplatser i Finland - Merimasku

Tämä paikka sijaitsee upealla paikalla saaristossa, ja nautimme siitä kovasti.

Best Park ställplatser i Finland - Merimasku

Viihtyisä saaristoravintola on aivan paikan vieressä. Jos haluatte käydä Naantali se on vain 12 minuutin ajomatkan päässä.

Merimasku
Saaristoravintola Merimaskussa, aivan leirintäalueen vieressä.

BestPark pysäköintialue Varessäikkä (Oulu)

Seuraavan kerran pysähdyimme BestParkin parkkipaikalle Varessäikkään, joka on vajaan tunnin ajomatkan päässä etelään. Oulu. Tämä paikka sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla, ja sillä on kolme tähteä, mikä tarkoittaa toiseksi korkeinta palvelutasoa.

Best Park ställplatser i Finland - Varessäikkä

Istuimme alas merinäköalalla, sillä seisoimme myös pienen rantamökin vieressä, jota voi vuokrata. Se ei tietenkään ollut meille ajankohtainen, mutta se näytti todella houkuttelevalta!

WIFI.se

Bestparkin sivustolla, jolla on tämäntasoinen palvelu, on kunnollinen palvelukeskus. Tässä palvelukeskuksessa on raikasta vettä, käymälätyhjennys, käymälät, suihkut ja jopa sauna. Aivan vieressä voit tyhjentää roskat ja harmaat vedet.

BestPark ställplatser i Finland

Haluatko kurkistaa sisälle? Tässä näet, miltä suihku ja wc:t näyttävät. Kaikki on modernia ja raikasta!

BestPark parkkipaikka Torandassa (Tornio)

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tutustuimme Torandan BestPark-parkkiin Torniossa. Emme varsinaisesti yöpyneet täällä, koska meille kerrottiin, että halusimme tulla Ruotsiin. Jälkikäteen voimme sanoa, että kaduimme, ettemme yöpyneet Torandan BestParkissa. Tämä on todella upea paikka, josta on ihanat näkymät vesille!

BestPark ställplatser i Finland

BestParkin oman järjestelmän mukaan paikka on saanut kolme tähteä, ja siellä on palvelukeskus.

BestPark ställplatser i Finland

Hotellissa on myös ravintola, jossa on mukavat istuimet merelle päin, ulkopöytiä ja penkkejä sekä keittiö.

strandrestaurang Torneå

Oletko kokeillut BestPark-parkkeja Suomessa?

Kaiken kaikkiaan voimme sanoa, että BestParkin kenttien käyttö ja varaaminen Suomessa on ollut helppoa ja että voit aina olla varma hyvästä palvelusta. Oletko kokeillut BestParkin kenttiä? Millainen oli kokemuksesi? Kerro meille!

Tilaa uutiskirjeemme