Menu Close

Uudenvuodenaattona Kiovassa - juhlii uutta vuotta Ukrainassa

Oli siis aika juhlia uutta vuotta Ukrainassa! Aloitimme uudenvuodenaattomme Kiovassa katsomalla kaikille Kiovan asukkaille järjestetyn ulkoilmakonsertin kaupungin keskustassa, aivan hotellimme alapuolella. Sen jälkeen jatkoimme Arena Citi -viihdekompleksiin, josta ostimme liput sekä illalliselle että juhliin. Aika samppanjalle ja uudelle vuodelle!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Ulkokonsertti Kiovassa

Ulkokonsertti itsenäisyyden aukiolla Kiovan keskustassa oli meille enemmän tai vähemmän yllätys. Olimme nähneet lavan rakentamisen muutaman päivän ajan, mutta meillä ei ollut aavistustakaan, mistä oli kyse. Kun tulimme ulos hotellista, oli kuin koko kaupunki olisi ollut ulkona.

Aukio oli täynnä ihmisiä, sekä nuoria että vanhoja, ja ilmassa oli todellinen juhlatunnelma. Jäimme hetkeksi kuuntelemaan konserttia, joka oli todella hyvä, vaikka artistit olivat meille täysin tuntemattomia.

Nyår Kiev
Uusi vuosi Kiovassa: esitys itsenäisyyden aukiolla
Vi firar nyår i Ukraina
Uudenvuoden juhliminen Ukrainassa

Uusi vuosi Ukrainassa illallisella

Arena Citi -yökerhossa on useita kerroksia, joissa on ravintola, baari, strippiklubi ja yökerho. Meillä oli pöytä yökerhossa, ja kun varaat pöydän, se tarkoittaa, että pöytäsi pysyy koko illan ja yön, ja voit liikkua vapaasti kerrosten välillä.

Meillä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä ruokaa tulisi, koska kukaan ei osannut englantia, kun teimme varauksen, mutta olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Meille tuotiin ylellinen lautanen toisensa jälkeen, joka oli täynnä kaikkea leikatusta lihasta ja juustosta eksoottisiin hedelmiin. Olimme molemmat niin sanotusti täynnä ja tyytyväisiä!

Oma vartija pöydässä

Hintaan sisältyi kaksi pulloa samppanjaa ja täysi pullo väkeviä alkoholijuomia. Meillä oli myös vartija, joka vahti 6 pöytää koko illan, ja jos me kaikki lähdimme pois, kukaan ei saanut istua meidän paikoillemme, ja hän huomasi sen koko ajan. Olemme kokeneet ennenkin Kiovassa, että sinulla on oma vartija. Vähän siistiä mielestämme.

Nyår i Ukraina

Uudenvuodenaatto Kiovassa

Uudenvuodenaatto Kiovassa ei ollut vielä ohi! Illallisen jälkeen oli pitkä ilta ja yö, jossa musiikki ja valoefektit soivat tanssilattian yllä. Tanssimme ja juhlimme aamukuuteen asti, jolloin otimme taksin takaisin hotellille väsyneinä ja onnellisina. Mutta juhlat eivät loppuneet siihen! Ei, vaan ne jatkuivat aamuyön tunteihin ... Kuinkahan kauan? Tänään lepäilemme hotellihuoneessa eikä meillä ole suuria suunnitelmia.

Laser
Nyår och nyårsafton i Kiev
Hyvää uutta vuotta!
Kaikki huippuvinkkimme Ukrainasta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme