Menu Close

Ravintola Tsarskoe Selo Kiovassa - kokemus.

Kiovassa sijaitsevassa Tsarskoje Selon teemaravintolassa ukrainalaiset muusikot esiintyvät vilkkaasti perinteisiin pukeutuneina. Täällä voit kokea ukrainalaisen ystävällisyyden parhaimmillaan sekä nubbea ja hyvää ruokaa. Kiovan Tsarskoe Seloon tullaan hyvän ruoan ja upean tunnelman vuoksi.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Ensimmäinen ilta Kiovassa

Peter, Robin ja Alexandra kävivät ensimmäisenä iltana Tsarskoje Selon ravintolassa. Valitettavasti vietin ensimmäisen illan hotellihuoneessa migreenin kanssa. Valinnanvaraa ei ollut paljon, sillä kun sairastun, sairastun.

Onneksi loput ryhmästä pääsi ulos ja katselemaan kaupunkia ja syömään oikean ukrainalaisen illallisen ravintolassa. Ja minä olen käynyt Tsarskoe Selossa ennenkin!

Valaistus ja koristeet

Koko Kiova on valaistu, se tuntuu. Jokainen rakennus on valaistu ja koristeltu valoilla, ja pääaukiolla on suuri valaistu joulukuusi. On todella mukavaa olla täällä tähän aikaan!

Kun koko kaupunki on valaistu tällä tavoin, se ei tunnu niin pimeältä kuin se muuten tuntuisi. Alla olevassa kuvassa näet yhden keskustan koristelluista taloista, ja taustalla näkyy hotellimme, Hotelli Ukraina.

Kiev
Koko Kiova on valaistu

Ravintola Tsarskoje Selo

Restaurang Tsarskoe Selo ligger i ett charmigt litet hus en kort taxiresa från centrala Kiev. Vi var här för två år sedan, och det jag minns från den gången var ukrainsk musik och en skönt festlig stämning.

Oli hyvin surullista, etten voinut osallistua tällä kertaa, mutta sain kuulla ukrainalaisten muusikoiden vilkkaista esityksistä perinteisissä vaatteissa, naapuripöydästä, jossa juotiin paljon, ja oudosta ukrainalaisesta jälkiruoasta, joka koostui suklaalla päällystetystä isosta, pureskeltavasta rasvapalasta ...

Sen lisäksi, että olin surullinen siitä, etten päässyt paikalle, muu ryhmä näyttää olleen todella tyytyväinen ravintolakokemukseen. Tunnelma oli todella hieno, kuten viimeksi täällä käydessämme. Koko paikka on sisustettu kuin joulun alla ja sitten tarkoitan kaikkea. Miten ihana ympäristö onkaan vain olla täällä! Här hittar du restaurangens webbplats.

Restaurang Tsarskoe selo
Tunnelma on korkealla Tsarskoe Selossa...
Kaikki huippuvinkkimme Ukrainasta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme