Menu Close

Ruotsin kaunis länsirannikon tie - FREEDOMtravel Teematiet

Svenska vackra Västkustvägen on teematie, joka vie läpi Ruotsin ehkä kauneimman saariston. Aloitamme Båstadista ja kuljemme kauniin länsirannikkomme kautta Norjan rajalle. Matkusta omatoimisesti ja omaan tahtiin - autolla, matkailuautolla, asuntovaunulla tai moottoripyörällä.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Ruotsin kaunis länsirannikon tie

Kaunis Ruotsin länsirannikkotie on FREEDOMtravelin teematie, joka kulkee Båstadista 29 erityiskohteen kautta Norjan rajalle saakka ja tarjoaa Ruotsin parhaat puolet. Voit seurata sitä mistä tahansa suunnasta tai valita suosikkisi (suosikkipaikkasi) keskeltä.

Emme ole ottaneet mukaan Göteborgia, joka vaatii oman oppaansa, mutta löydät vinkkejä Göteborgiin täältä. Tämä on ajatus, joka helpottaa sinua lähtemään pienelle seikkailulle. Hyvää matkaa!

Lyhyitä faktoja kauniista Ruotsin länsirannikon tiestä

 • Pituus: 725 km
 • Aloita: Båstad
 • Lopeta: Svinesund

1. Båstad

Båstad on kaunis rannikkokaupunki Etelä-Ruotsissa, jossa on kylmiä kylpylöitä, kalakojuja ja ulkoilmakahviloita. Pitkien hiekkarantojensa ja viehättävän keskustansa ansiosta Båstad houkuttelee auringon ja tenniksen ystäviä läheltä ja kaukaa.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Båstad
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Norrvikens camping
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Norrvikens camping
 • Etsi majoitus lähistöllä: Pensionat Enehall, Stationsterassen 10 Båstadissa.
 • Båstadin ja Mellbystrandin välinen etäisyys 15 min

2. keskimmäinen ranta

Mellbystrand, idyllinen rantalomakohde Ruotsin länsirannikolla, houkuttelee kävijöitä kultaisilla dyyneillään ja sinivihreällä merellään. Täällä voit kävellä rantakadulla ja nauttia auringonlaskusta, joka maalaa taivaan lämpimiin väreihin. Paikka, jossa rentoutuminen ja luonnonkauneus yhdistyvät todelliseksi rannikon unelmaksi.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi:  Asuntovaunualue Laholm
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Olles camping, Mellbystrand
 • Etsi majoitus lähistöllä: Perlunds B&B, Tjärbyvägen 3, Laholm
 • Mellbystrandin ja Tylösandin välinen etäisyys 31 min

3. Halmstad Ruotsin kauniilla länsirannikkotiellä

Ruotsin länsirannikolla sijaitsevassa viehättävässä Halmstadissa yhdistyvät historiallinen perintö ja moderni elinvoima. Halmstad houkuttelee kävijöitä läheltä ja kaukaa viehättävän viehättävän keskustansa, kauniiden linnojensa ja pitkien hiekkarantojensa ansiosta. Paikka, jossa kulttuuri, luonto ja elämänlaatu muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Pikku Böslid
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Pohjoismainen leirintäalue, Hagön
 • Etsi majoitus lähistöllä: Best western plus Grand hotel
 • Halmstadin ja Falkenbergin välinen etäisyys 34 min

4. tylösand

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva Tylösand on loistava helmi, joka tarjoaa laajoja hiekkarantoja ja vilkkaan ilmapiirin. Täällä voit uppoutua pehmeään hiekkaan ja nauttia turkoosin meren houkuttelevista aalloista. Paikka, jossa hauskanpito, musiikki ja kauneus sulautuvat yhteen vertaansa vailla olevaksi rannikkokokemukseksi.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se med Tylösand
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Grötvikin satama, Tylösand
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ensimmäinen leiri Tylösand
 • Etsi majoitus lähistöllä: Tylösand Hotel
 • Tylösandin ja Halmstadin välinen etäisyys 17 min

5. Falkenberg

Falkenberg, Ruotsin länsirannikolla sijaitseva viehättävä kaupunki, tarjoaa yhdistelmän historiaa ja luonnonkauneutta. Falkenberg kiehtoo kaikenikäisiä kävijöitä keskiaikaisella keskustallaan, vaikuttavilla linnanraunioillaan ja kauniilla Ätran-joen rantakadullaan. Paikka, jossa viehätysvoima, kulttuuri ja rentoutuminen yhdistyvät luoden ikimuistoisen kokemuksen.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Falkenberg
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Eddylou ranch
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Hansagård camping, Falkenberg
 • Etsi majoitus lähistöllä:  B&B Bland ormbunkar och Rosor, Bräckevägen 14, Falkenberg.
 • Falkenbergin ja Varbergin välinen etäisyys 30 min

6. Varberg Ruotsin kauniilla länsirannikon tiellä

Varberg, Ruotsin länsirannikolla sijaitseva luonteenomainen rannikkokaupunki, tekee vaikutuksen hyvin säilyneellä linnoituksellaan ja viehättävällä keskustallaan. Kauniin rannan ja jännittävän historiansa ansiosta Varberg tarjoaa sekä rentoutumista että tutkimusmatkailua. Paikka, jossa meren ääni ja viehättävä ilmapiiri luovat vastustamattoman viehätyksen.

Varberg med FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Varbergin sisäsatama
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ensimmäinen leiri Björkäng
 • Etsi majoitus lähistöllä: Apelvikstrand, Surbrunnsvägen 2-8
 • Varbergin ja Tjolöholmin linnan välinen etäisyys 38 min

7. Tjolöholmin linna


Ruotsin länsirannikolla sijaitseva arkkitehtuurin helmi Tjolöholmin linna tekee vaikutuksen loistokkuudellaan ja eleganssillaan. Laajan puiston ympäröimä kaunis linna tarjoaa kävijöille välähdyksen menneestä aikakaudesta. Paikka, jossa historia, kulttuuri ja luonnon kauneus yhdistyvät unohtumattomaksi kokemukseksi.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Tjolöholms slott
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Tjolöholmin linnan pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Silverlyckans camping, Fjärås
 • Etsi majoitus lähistöllä: Allmogebyn tai Grindstugan, Tjolöholmin linna.
 • Tjolöholmin linnan ja Boråsin välinen etäisyys 1 tunti 8 minuuttia

8. Gunnebon linna ja puutarhat

Göteborgin lähellä sijaitseva Gunnebon linna ja puutarha on lumoava helmi, jossa historia ja luonto yhdistyvät harmonisesti. Hyvin säilyneen linnan ja kauniiden puutarhojen ansiosta voit kävellä ajassa ja nauttia rauhallisesta keidakosta. Paikka, jossa kulttuuri, arkkitehtuuri ja kasvitieteellinen kauneus yhdistyvät luoden maagisen kokemuksen.

GUNNEBO SLOTT OCH trädgårdar med FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Villa Solbackenin pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Liseberg camping Askimin ranta
 • Etsi majoitus lähistöllä: Hotelli Mölndals bro, Nämndemansgatan 1-5
 • Etäisyys Gunnebon linnan ja puutarhojen ja Öckerön välillä. 1 tunti 6 minuuttia

9. Öckerö

Göteborgin edustalla sijaitseva idyllinen saariryhmä Öckerön saaret tarjoaa kauniin merenrantakokemuksen. Viehättävät kalastajakylät, aurinkoiset kalliot sekä veneily- ja kalastusmahdollisuudet houkuttelevat Öckerön saaret tutustumaan luonnonkauniiseen ympäristöönsä. Paikka, jossa meren läsnäolo ja saaristolaiselämän rentous luovat täydellisen pakopaikan arkielämän stressistä.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se på Öckerööarna
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Fotön vierassatama
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Göteborgin leirintäalue, Lillebyvägen
 • Etsi majoitus lähistöllä: Nimbus Öckerö, Björnhuvudsvägen 39
 • Öckerön saarten ja Marstrandin välinen etäisyys 1 tunti 24 minuuttia

10. Marstrand Ruotsin kauniilla länsirannikon tiellä

Marstrand, historiallinen ja viehättävä saari Ruotsin länsirannikolla, hurmaa vaikuttavalla linnoituksellaan ja aidolla rannikkoympäristöllään. Kapeilla kujilla, mukulakivikaduilla ja upeilla merinäköaloilla Marstrand tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman ja täydellisen paikan rentoutua ja kävellä merenrannalla. Paikka, jossa historia, luonnonkauneus ja purjehduskulttuuri kietoutuvat toisiinsa luoden unohtumattoman kokemuksen.

Carlstens fästning på Marstrand med FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Café Sansibar
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Marstrandin perheleirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Nautic hotel, Långgatan 6, Marsstrand, Ruotsi
 • Etäisyys Marstrandin ja Stora Dynön välillä (Rökan pier Västtrafik) 4 min

11. Stora Dyrön

Stora Dyrön, yksi Göteborgin saariston suuremmista saarista, on kauniin luonnon ympäröimä ja tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin. Vaellusreittien ja uimarantojen ansiosta voit nauttia luonnon kauneudesta ja hengittää raikasta meri-ilmaa. Paikka, jossa voit rentoutua, tutkia ja nauttia upeasta saaristoympäristöstä.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se på Dyrön
 • Etsi majoitus lähistöllä: Loma-asunto mh 44199
 • Rökanin laiturin (Västtrafikista Dyröniin) ja Tjörnin välinen etäisyys. 50 min

12. Tjörn Ruotsin kauniilla länsirannikkotiellä

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva luonnonkaunis saari Tjörn houkuttelee kävijöitä dramaattisella kalliorannikollaan ja viehättävillä kalastajakylillään. Rikas kulttuuritarjonta, johon kuuluvat muun muassa Pohjoismainen akvarellimuseo ja Pilanen veistospuisto, tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän taide- ja luontoelämyksiä. Paikka, jossa meren läsnäolo ja idyllinen maisema tarjoavat täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja inspiraatiolle.

På Tjörn med FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Mossholmensin venesatama, Bleket
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Hav & Logi camping
 • Etsi majoitus lähistöllä: Tjörns havspensionat, Kyrkvägen 22, Rönnäng.
 • Tjörnin ja Tuvesvikin veneterminaalin välinen etäisyys) Käringön 46 min

13. ydinsaari

Göteborgin saariston viehättävä saari Käringön tarjoaa viehättävän ja aidon tunnelman. Värikkäiden puutalojensa, kapeiden kujiensa ja meren läheisyyden ansiosta Käringön on rauhan ja rentoutumisen tyyssija. Paikka, jossa voit nauttia meren antimista, kävellä pitkin kallioita ja kokea aitoa saaristokulttuuria.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se på Käringön
 • Etsi majoitus lähistöllä: Lotshotellet, Skeppersholme 118 Käringön saarella.
 • Käringön (Tuvesvikin veneterminaali) ja Orustin välinen etäisyys 17 min

14. Orust

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva Orust, yksi Ruotsin suurimmista saarista, tarjoaa erilaisia maisemia ja viehättäviä rannikkoyhteisöjä. Viehättävien kalastajakylien, kauniiden rantalomakohteiden sekä purjehdus- ja kalastusmahdollisuuksiensa ansiosta Orust houkuttelee vierailijoita tutustumaan ainutlaatuiseen saaristoympäristöönsä, jossa voi kokea luonnon rauhaa ja kauneutta ja samalla osallistua merelliseen elämään.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se på Orust
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Matkailuvaunualue Henånissa
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Stockenin leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Nösundsgården, Nya vägen 16, Nösund.
 • Orustin ja Uddevallan välinen etäisyys 37 min

15. Uddevalla

Uddevalla, monipuolinen kaupunki Ruotsin länsirannikolla, tekee vaikutuksen kauniilla sijainnillaan Perämerellä ja naapurisaaristossa. Historiallisen perintönsä, vilkkaan keskustansa ja luonnonläheisyytensä ansiosta Uddevalla tarjoaa täydellisen yhdistelmän kulttuuria, ostosmahdollisuuksia ja ulkoilma-aktiviteetteja. Paikka, jossa voit nauttia viehättävistä kävelyretkistä sataman varrella, tutustua museoihin ja nauttia saaristolaisesta elämäntyylistä.

FREEDOMtravel i Uddevalla
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Pysäköinti kaupunki, Museigatan 2
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Unda Camping
 • Etsi majoitus lähistöllä: Hotelli Viking, Strömstadsvägen 25
 • Uddevallan ja Skaftön välinen etäisyys 36 min

16. Skaftö Ruotsin kauniilla länsirannikon tiellä

Bohuslänissa sijaitseva viehättävä saari Skaftö tarjoaa idyllisen saaristomaiseman ja rentouttavan ilmapiirin Grundsundin ja Fiskebäckskilin kanssa. Viehättävät kalastajakylät, kauniit kalliot sekä veneily- ja uintimahdollisuudet houkuttelevat vierailijoita tutustumaan luonnonkauniiseen ympäristöönsä. Paikka, jossa voit nauttia rauhasta, maistella tuoreita mereneläviä ja kokea aitoa saaristokulttuuria.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Skaftö
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Lyckans slip, Fiskebäckskil
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Vindöns Camping & Marina
 • Etsi majoitus lähistöllä: Grundéns Hotel, Furtofta 204
 • Skaftön ja Lysekilin välinen etäisyys 47 min

17) Lysekil

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva Lysekil on viehättävä rannikkokaupunki, jota ympäröi vaikuttava saaristo ja kalliorannikko. Lysekil tarjoaa viehättävien puutalojensa, aurinkoisten rantojensa ja historiallisten nähtävyyksiensä ansiosta täydellisen yhdistelmän luonnonkauneutta ja kulttuuria. Paikka, jossa voit nauttia merinäköaloista, tutkia kallioita ja kokea Bohuslänin saariston rennon tunnelman.

FREEDOMtravel.se i Lysekil
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Fiskhamnen matkailuautojen pysäköinti, Lysekil
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Siviks camping, Lysekil
 • Etsi majoitus lähistöllä: Strandflickornas havshotell, Turistgatan 13.
 • Lysekilin ja Kungshamnin välinen etäisyys 45 min

18. Kuninkaan satama

Kungshamn, Ruotsin länsirannikolla sijaitseva viehättävä kalastajakylä, hurmaa kävijät aidolla tunnelmallaan ja kauniilla satamallaan. Värikkäiden kalakojujensa, tuoreen kalan suoraan veneistä ja upeiden auringonlaskujensa ansiosta Kungshamn tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja merestä nauttimiseen. Paikka, jossa voit kävellä rantakadulla, tutustua Bohuslänin rannikkokulttuuriin ja nauttia raikkaasta meri-ilmasta.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Kungshamn
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Vavan kääntäminen
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Wiggersvikin leirintäalueet ja mökit
 • Etsi majoitus lähistöllä: Hotelli Kungshamn Suites, Hotellgatan 6
 • Kungshamnin ja Smögenin välinen etäisyys 4 min

19.Smögen

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva ikoninen kalastajakylä Smögen houkuttelee kävijöitä tyypillisellä laiturillaan ja vilkkaalla ilmapiirillään. Värikkäiden talojensa, viihtyisien kahviloidensa ja mahdollisuuksineen veneretkiin ja saaristoseikkailuihin Smögen tarjoaa ainutlaatuisen ja viehättävän kokemuksen. Paikka, jossa voit nauttia tuoreista merenelävistä, kauniista auringonlaskuista ja Bohuslänin saariston lumosta.

Göra på Smögen med FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Park & Stay pysäköintialue Smögen
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Johannesvikin leirintäalue, Kungshamn
 • Etsi majoitus lähistöllä: Sea Lodge, Nordmanshuvudet 1, Smögen.
 • Smögen ja Ramvikslandet välinen etäisyys 18 min

20. Ramsvikin maa

Ramsvikslandet on osa Sotenäsetiä, ja se oli niemi, kunnes Soten kanava kaivettiin. Nykyään Ramsvikslandet on saari, jonne pääsee mantereelta kääntösiltaa pitkin. Täällä on kaunista luontoa ja useita vaellusreittejä. Älä jätä väliin vierailua jännittävällä kuningas Tryggven haudalla.

Ramsvikslandet med FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Ramsvik Stugby & Camping
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ramsvik Stugby & Camping
 • Etsi majoitus lähistöllä: Ramviksgården hostelli
 • Ramvikslandetin ja Hunnebostrandin välimatka 12 min

21. Hunnebostrand

Hunnebostrand, viehättävä rannikkokaupunki Ruotsin länsirannikolla, tarjoaa idyllisen ilmapiirin ja upeat saaristomaisemat. Viehättävä satama, viihtyisät kalastusveneet ja kauniiden kallioiden ja rantojen läheisyys houkuttelevat vierailijoita tutustumaan luonnonkauniiseen ympäristöönsä. Paikka, jossa voit nauttia meren antimista, tutkia ympäröiviä saaria ja tuntea Bohuslänin saariston rauhallisuuden.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Hunnebostrand
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Asuntovaunualue Hunnebostrand
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ensimmäinen leiri Solvik
 • Etsi majoitus lähistöllä: Hotelli Kaprifol, Hunnebovägen 60.
 • Etäisyys Hunnebostrand ja Bovallstrand 8 min

22. keulan ranta

Bovallstrand on rauhallinen rannikkoyhteisö, jonka historia ulottuu 1500-luvulle. Täällä on kalastettu muun muassa kilohailia, ja kaupunki on toiminut myös graniittisatamana. Nykyään täällä on uimapaikka, jäätelökioski ja ravintola.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Bovallsstrand
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Matkailuvaunualue Brålands gård
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Rörviks camping, Hamburgsund
 • Etsi majoitus lähistöllä: Villa Akvarellen bed & breakfast, Övre hogslättsvägen 19
 • Etäisyys Bovallstrand ja Hamburgsund 18 min

23. Hamburgsund

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva idyllinen rannikkokylä Hamburgsund on dramaattisten kallioiden ja viehättävän saaristomaiseman ympäröimä. Viehättävä satama, viihtyisät kalastajahökkelit ja kauniiden uimapaikkojen läheisyys tekevät Hamburgsundista täydellisen paikan rentoutumiseen ja merestä nauttimiseen. Paikka, jossa voit tutustua ympäröiviin saariin, maistella tuoreita mereneläviä ja kokea aitoa saaristokulttuuria.

FREEDOMtravel.se i Hamburgsund
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Hamburgssund matkailuautojen pysäköintialue, Smörhagen 53
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Rörviks camping, Hamburgsund
 • Etsi majoitus lähistöllä: Väderöarnas Värdshus, Färjeläget 1
 • Hampurinsundin ja Fjällbackan välinen etäisyys 14 min

24. Fjällbacka Ruotsin kauniilla länsirannikkotiellä

Fjällbacka, Ruotsin länsirannikolla sijaitseva viehättävä kalastajakylä, houkuttelee kävijöitä ainutlaatuisella kauneudellaan ja viehättävällä ilmapiirillään. Värikkäiden puutalojensa, kalliorantojensa ja Weathersaarten läheisyyden ansiosta Fjällbacka tarjoaa loistavan tilaisuuden kokea Bohuslänin saariston taikaa. Paikka, jossa voit kulkea Ingrid Bergmanin jalanjäljillä, nauttia merinäköaloista ja osallistua rikkaaseen kalastuselämään.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Fjällbacka
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Fjällbackan pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Fjällbackan leirintäalue, Sälvik
 • Etsi majoitus lähistöllä: Bryggan Fjällbacka, Ingrid Bergmanin aukio
 • Fjällbackan ja Tanumin kalliokaiverrusalueen välinen etäisyys 14 min

25. Tanumin kalliokaiverrusalue

Tanumin kalliokaiverrusalue on maailmanperintökohde, jossa on yli 500 kalliokaiverruskohdetta, joissa on yhteensä kymmeniä tuhansia kuvia. Kuvat on veistetty pronssikaudella, 1700 eaa. ja 500 eaa. välisenä aikana. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvia kalliokaiverruksia voi nähdä useissa paikoissa. Voit myös vierailla Vitlycke-museossa.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Tanum
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Vitlycke-museon pysäköinti
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Tanums camping, Tanumshede
 • Etsi majoitus lähistöllä: Hotelli Tanumshede Gästgifveri, Apoteksvägen 1
 • Tanumin ja Grebbestadin välinen etäisyys 11 min

26. Grebbestad

Grebbestad, idyllinen rannikkokaupunki Ruotsin länsirannikolla, houkuttelee kävijöitä kauniilla saaristollaan ja aidolla kalastajakylän luonteellaan. Grebbestad tarjoaa liidunvalkoisten kallioidensa, tuoreiden mereneläviensä ja viehättävän satamaympäristönsä ansiosta täydellisen paikan rentoutumiseen ja merestä nauttimiseen. Paikka, jossa voit tutustua saariston helmiin, kokeilla rapukalastusta ja maistella paikallisia herkkuja.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Grebbestad
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Luonnonpuisto, Grebbestad
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Grebbestadsfjorden, Grebbestad
 • Etsi majoitus lähistöllä: Villa Rosenhill B&B, Sövallsvägen 5
 • Grebbestadin ja Tjurpannan luonnonsuojelualueen välinen etäisyys 15 min

27. Tjurpannan luonnonsuojelualue

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva Tjurpannan luonnonsuojelualue tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen luontokokemuksen. Hiekkadyynien, rannikkoniittyjen ja kauniiden kallioiden ansiosta suojelualue houkuttelee kävijöitä tutustumaan sen rikkaaseen biologiseen monimuotoisuuteen. Täällä voit kävellä rannikkopolulla, löytää harvinaisia kasvilajeja ja nauttia laajoista merinäköaloista.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se i Tjurpannans naturreservat
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Saltvik Camping & Mökit
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Saltvik Camping & Mökit
 • Etsi majoitus lähistöllä: Saltviks Semesteranläggningar AB, Saltvik 1
 • Tjurpannan luonnonsuojelualueen ja Strömstadin (Nordkoster) välinen etäisyys 41 min

28. Kosterin saaret

Kosterin saaret koostuvat Nordkosterista ja Sydkosterista, joita erottaa kapea salmi. Täällä voit tehdä veneretkiä, patikoida, pyöräillä, uida, vierailla Naturum Kosterhavetissa ja käydä ravintoloissa. Kosterinsaarten saaristoa ympäröi Kosterhavetin kansallispuisto, joka on täynnä ainutlaatuisia meriympäristöjä ja -lajeja.

Att besöka Kosteröarna med FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Bojarparkeringen, Strömstad
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ensimmäinen leiri Strömstad
 • Etsi majoitus lähistöllä: Strömstadin kylpylä, Kebalvägen 229

29. Strömstad

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva Strömstad on viehättävä rannikkokaupunki, jossa on kaunis saaristo ja vilkas satama. Viehättävien puutalojensa, erinomaisten kalaravintoloidensa ja Norjan rajan läheisyyden ansiosta Strömstad tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja rajat ylittäviin seikkailuihin. Paikka, jossa voit nauttia veneretkistä Kosterin saarille, tutustua historiallisiin nähtävyyksiin ja kokea kaupungille ominaista saaristokulttuuria.

Svenska vackra västkustvägen på FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Bojarparkeringen, Strömstad
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ensimmäinen leiri Strömstad
 • Etsi majoitus lähistöllä: Strömstadin kylpylä, Kebalvägen 229
 • Strömstadin ja Svinesundin välinen etäisyys 17 min

30. Svinesund

Ruotsin ja Norjan rajalla sijaitseva Svinesund on tärkeä kauppakeskus ja rajanylityspaikka. Svinesundsfjordin ylittävä vaikuttava silta ja Nordbyn ostoskeskuksen läheisyys houkuttelevat vierailijoita molemmista maista tekemään ostoksia ja tutustumaan raja-alueen mahdollisuuksiin. Paikka, jossa voi kokea kansainvälisen ilmapiirin ja hyödyntää maantieteellistä sijaintia Ruotsin ja Norjan välissä.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Svinesundin pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Nordby Camping
 • Etsi majoitus lähistöllä: Svinesunds Motelli

Lisää ruotsalaisia teemateitä

Tilaa uutiskirjeemme