Svenska Upplandsvägen on teematie, joka vie sinut Tukholmasta ihastuttavan Roslagenin ja itärannikon kautta kokemaan luontoa, kulttuuria, historiaa ja seikkailuja. Käännymme ennen Gävleä ja suuntaamme sisämaahan, jossa on paljon nähtävää, takaisin Drottningholmin linnaan. Matkusta omatoimisesti ja omaan tahtiin - autolla, matkailuautolla, asuntovaunulla tai moottoripyörällä.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Ruotsalainen Upplandsvägen

Svenska Upplandsvägen on FREEDOMtravelin teematie, joka kulkee Gustavsbergistä Tukholman läpi pohjoiseen ja kääntyy ennen Gävleä ja kaikkien Upplandin upeiden nähtävyyksien kautta takaisin Drottningholmin linnaan. Voit seurata sitä mistä suunnasta tahansa tai valita suosikkiosasi (suosikkipaikkasi) keskeltä. Tämä on ajatus, jonka avulla sinun on helpompi lähteä pienelle seikkailulle. Hyvää matkaa!

Svenska upplandsvägen yhteistyössä

Acamp logga

Lyhyitä tietoja ruotsalaisesta Upplandsvägenistä

 • Pituus: 631,5 km
 • Aloita: Gustavsberg
 • Lopeta: Drottningholmin linna

1. Gustavsberg ja posliinitehdas

Gustavsberg on ihastuttava pikkukaupunki Tukholman Värmdön kunnassa, joka tunnetaan parhaiten Gustavsbergin posliinitehtaasta. Teimme karttapohjaisen kävelyretken pitkin rantaviivaa ja löysimme kaikkea tehtaan historiasta linnoihin ja kartanoihin.

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Tantolunden matkailuautojen pysäköinti
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ängbyn leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Hotel Blå Blom, Odelsbergs väg 5A, Gustavsberg.
 • Etäisyys Gustavsberg ja Tukholma: 29 min

2. Tukholma - Ruotsin Upplandsvägen

Mitä nähdä ja tehdä Tukholmassa? Tukholma on Ruotsin pääkaupunki, ja sillä on paljon tarjottavaa kulttuurin, historian, viihteen ja elämysten suhteen. Olemme vihdoin koonneet oppaan kotikaupunkiimme. Tässä ovat parhaat vinkkimme siitä, mitä Tukholmassa kannattaa nähdä ja tehdä!

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Tantolunden matkailuautojen pysäköinti
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ängbyn leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Hotelli Esplanade, Strandvägen 7A
 • Etäisyys Tukholma ja Haga Park: 10 min

VINKKEJÄ: 30 erilaista tekemistä Tukholmassa

Etsitkö erilaista tekemistä Tukholmassa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Täältä löydät 30 vinkkiä aktiviteetteihin ja elämyksiin, jotka ovat hieman tavallisuudesta poikkeavia, aina erikoisista ruokaelämyksistä henkeäsalpaaviin aktiviteetteihin, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan.

Svenska Upplandsvägen

VINKKEJÄ: Kaikki Tukholman museot - kokemuksemme niistä

Mikset kävisi Tukholman museoissa? Ruotsin pääkaupunki on yksi maailman museorikkaimmista kaupungeista, ja museotarjonta on laaja, halusitpa sitten tutustua historiaan, tieteeseen, kulttuuriin tai vaikkapa taiteeseen.

FREEDOMtravel.se

3. Hagan puisto

Hagaparken Solnassa on upea, ja täällä voit kävellä Kustaa III:n ajalta peräisin olevien linnojen, huvimajojen ja paviljonkien keskellä. Käytimme tilaisuutta hyvaksemme ja teimme tänne retken sähköpyörillä, kun aurinko paistoi perjantaina. Seuraa meitä puiston läpi!

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Tantolundens camping
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ängbyn leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Royal Park Stockholm, Frösundaviks allé 15, Solna.
 • Etäisyys Hagaparken ja Vaxholm: 32 min

VINKKI: Perhosmuseo Hagan puistossa

Oletko käynyt Hagan perhostalossa? Meille siitä on pitkä aika, mutta nyt olemme tehneet uuden vierailun. Nykyään paikka on nimeltään "Fjärilshuset Haga Ocean" ja tarjoaa nimensä mukaisesti muutakin kuin perhosia.

FREEDOMtravel.se

4. Vaxholm

Vaxholm on rento saaristokaupunki, jossa on paljon tarjottavaa ympäri vuoden. Vierassatama on kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, jossa on golfkenttä, kalastus, uinti, leirintäalue ja siisti linna. Koe Vaxholm hotellit ja hostellit, ostosmahdollisuudet, ravintolat, laivamatkat ja idylliset vanhat kujat.

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Siggesta maatilan kautta A-leiri (varaa täältä!)
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Eriksön lomakylä & leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Sjövillan, Rindövägen 3 Vaxholm, Ruotsi
 • Etäisyys Vaxholm ja Kapellskär: 58 min

VINKKEJÄ: Siggesta maatilamajoitus ja karavaanaripaikka

Siggesta gård Värmdössä Tukholman ulkopuolella on maaseutuhotelli, jossa on konferenssitiloja, ulkoilma-aktiviteetteja, eläimiä, aktiviteetteja lapsille ja ravintola, jossa käytetään paikallisesti tuotettuja raaka-aineita. 

FREEDOMtravel.se

VINKKEJÄ: Veneretki Ängsjön kansallispuistoon

Laiva Furusundista tai Tukholmasta. Ei autoa, leiriytyminen merkityillä alueilla enintään 3 päivää, ei ravintolaa. Vuokraa kajakki Kajak & Utelivista Furusundissa ja melo 10 km Ängsön kansallispuistoon.

WIFI.se
FREEDOMtravel.se

5. Kapellskär

Kapellskärin leirintäalue sijaitsee kauniilla paikalla Riddersholmin luonnonsuojelualueella, ja rannikko ja Ahvenanmeri ovat aivan sen ulkopuolella. Ajoimme tänne vuoden ensimmäisellä "kunnon" matkailuautoreissulla ja vietimme ihanan päivän Ruotsin luonnossa.

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Kapellskärin pysäköintialue & leirintäalue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Kapellskärin pysäköintialue & leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: STF Kapellskärin hostelli, Ridderholmsvägen 4 Gräddö.
 • Etäisyys Kapellskär ja Norrtälje: 22 min

VINKKI: Lähde lautalla Ahvenanmaalle tai Latviaan.

Finnlinesin lautta Ahvenanmaalle (Långnäsin satama) - Suomi (Naantali) ja takaisin. 2 lähtöä joka päivä. (Varaa täältä!)

Latviaan DFDS:llä

FREEDOMtravel.se

6. Norrtälje

Mitä tehdä Norrtäljessä matkailijana? Norrtälje on idyllinen saaristokaupunki, jossa on kauniita vanhoja puutaloja, viehättäviä kujia, viihtyisiä kahviloita ja lukuisia museoita. Sen ympärillä on runsaasti luonnonsuojelualueita ja saaristosaaria.

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Borgmästarholmen Norrtäljessä
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Norrtäljen leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Berglings Boutique hotel & restaurant-cafe, Hantverkaregatan 19, Norrtälje
 • Etäisyys Norrtälje ja Vikingabyn: 12 min

TIPS: Pythagoraan teollisuusmuseo

Pythagoraan teollisuusmuseo Norrtäljessä kertoo hyvin elävästi eräästä kappaleesta Ruotsin teollisuushistoriaa. Astut suoraan tehtaaseen, joka näyttää aivan samalta kuin se aikoinaan näytti. Olimme täällä matkailuautomme kanssa viikonloppuna, ja se oli todella mielenkiintoista. Tervetuloa sytytystulppamoottoreiden luvattuun maahan!

FREEDOMtravel.se

7. Viikinkikylä Storholmen

Vikingabyn Storholmen on ulkoilmamuseo, joka sijaitsee kauniilla paikalla Erken-järven rannalla Roslagenissa. Kesäisin muutaman viikon ajan kylässä asuu viikinkiseura, ja tiettyinä aikoina lapsiperheet ja muut ovat tervetulleita kuulemaan lisää viikinkiajasta ja jännittävästä historiastamme.

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Asuntovaunualue Svanberga
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Väddö Sandvikens camping
 • Etsi majoitus lähistöllä: Pensionat kanalvillan, Elmsta udde 2 on Väddö, Ruotsi
 • Etäisyys Storholmenin viikinkikylä ja Väddö: 21 min

VINKKI: Tutustu Norr Malman luonnonpuistoon

Juhannusviikonlopun viimeisenä yönä menimme ilmaiseen telttailuun Erken-järvelle Roslagenissa, Svanbergan uimarannalla. Täällä meillä oli upeat näkymät kauniille järvelle, ja meidät yllätti kaunis luonnonsuojelualue vaikuttavine tammineen. Vieraile kauniilla Norr Malman luonnonsuojelualueella

FREEDOMtravel.se

8. Väddö - ruotsalainen Upplandsvägen

Väddö havsbad ja camping Väddössä on leirintäalue, jossa on hiekkaranta, jota ympäröi kaunis luonto. Leirintäalue oli melko yksinkertainen, mutta koimme silti kaksi mukavaa päivää upeassa ympäristössä, yllättävän kauniissa paikoissa, kulttuuria ja historiaa.

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Väddö Gårdsmejeri via Acamp- (varaa täältä!)
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Sandviken Sea Camping
 • Etsi majoitus lähistöllä: Båtmanstorpet, Älmsta skolväg on Väddö.
 • Etäisyys Väddön ja Grisslehamnin välillä: 12 min

9 Grisslehamn

Roslagenin Väddössä sijaitseva Grisslehamn on viehättävä pikkukaupunki, joka on vilkas Eckerö Linen ansiosta, sillä sen kautta voi risteillä Ahvenanmaalle. Ehdotamme seitsemän tekemistä Grisslehamnissa. Kaupungissa on leirintäalue, venesatama, kylpylähotelli ja viihtyisä pieni kalasatama ravintoloineen.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Grisslehamnin kalasatama
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Grisslehamnin venesatama ja leirintäalueet
 • Etsi majoitus lähistöllä: Hotel havsbaden, Skatuddsvägen 18, Grisslehamn, Ruotsi.
 • Etäisyys Grisslehamn ja Gräsö: 1 tunti 24 minuuttia

TIPS: Albert Engström Museum & Studio

Albert Engströmin museo sijaitsee Grisslehamnissa Roslagenissa ja kertoo taiteilija Albert Engströmin tarinan. Hän asui täällä suuren osan elämästään ja piti ateljeettaan meren rannalla.

Svenska Upplandsvägen

VINKKI: Lähde lautalla Ahvenanmaalle.

Lähde lautalla päiväretkelle ja nauti Roslagenista ja Eckerölinjenistä. (Varaa täältä!)

FREEDOMtravel.se

10. Gräsö

Gräsö on luonnonkaunis saari, joka sijaitsee Öregrundin ulkopuolella Roslagenissa. Saarta ympäröivät kauniit kalliot, ja saarella on useita luonnonsuojelualueita. Täältä löydät myös leirintäalueita, hostelleja ja kauniin vanhan kirkon.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Idovägenin pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Gräsöbadetin leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Rävstens stugby, Rävsten on Gräsö.
 • Gräsön ja Öregrundin välinen etäisyys: 23 min (vene)

11. Öregrund

Öregrund on todellinen helmi Roslagenissa, jossa on viehättäviä kujia, kauniita vanhoja puutaloja ja satama täynnä veneitä ja ravintoloita. Täällä voit nauttia miellyttävästä lomatunnelmasta ja katsella auringon uppoamista meren ylle.

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Tullbacken & Western Harbour
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Sunnanön leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Strandhotellet, Västergatan 1 in Öregrund
 • Etäisyys Öregrund ja Forsmarksbruk: 18 min

12. Forsmarkin mylly

Roslagenissa sijaitseva Forsmarks Bruk on yksi alueen monista kauniista vallien myllyistä. Täällä tuotettiin aikoinaan rautaa, ja 1600-luvulla Belgiasta tulleet valliitit tehostivat tuotantoa. Nykyään mylly on hieno vierailukohde, jossa on historiallisia rakennuksia, englantilainen puisto, ravintola ja kahvila.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Kallerön pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Berkingen kylpylä & kalastusleiri
 • Etsi majoitus lähistöllä: BnB Strindbergs gård, Stora gatan 55 Lövstabrukissa.
 • Forsmarksbrukin ja Lövstabrukin välinen etäisyys: 16 min

13 Lövstabruk Svenska Upplandsvägenillä

Lövstabruk Upplannissa on yksi Ruotsin niin sanotuista "vallonbruksista", historiallisesta rautatehtaasta, joka on peräisin 1500-luvulta. Se oli aikoinaan Ruotsin suurin rautatehdas, jonka de Geerin perhe omisti 13 sukupolven ajan. Nykyään tehdas on suosittu matkailukohde, jossa on nähtävyyksiä, näyttelyitä ja majatalo.

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Ängskärin pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Berkingen kylpylä & kalastusleiri
 • Etsi majoitus lähistöllä: BnB Strindbergs gård, Stora gatan 55 Lövstabrukissa.
 • Etäisyys Lövstabruk ja Ängskär: 21 min

14 Ängskär Svenska Upplandsvägenillä

Ängskärs havscamping sijaitsee kauniilla paikalla Hållnäsin niemimaalla Koillis-Upplannissa. Leiriydyimme tänne päiväksi ja nautimme kauniista luonnosta ja ihanista kallioista meren rannalla. Jos matkustat matkailuautolla ja haluat mieluummin yöpyä varikkopaikalla, lähistöllä on useita vaihtoehtoja.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Ängskärin pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ängskärs havscamping
 • Etsi majoitus lähistöllä: Rannikkonäkymä, Ängskär 370, Hållnäsissä
 • Etäisyys Ängskärin ja Rullsandsin mökki- ja merimajoitus: 43 min

TIP: Lingnåren luonnonsuojelualue

Lingnåren kulttuurisuojelualue sijaitsee Hållnäsin niemimaalla Tierpin kunnassa. Ruotsissa on tällä hetkellä yhteensä 43 kulttuurisuojelualuetta, ja tämä on yksi niistä. Teimme täällä vierailun, kun kävimme matkailuautolla Sikhjälman satamassa.

Svenska Upplandsvägen

TIPS: Sikhjälman kalasatama

Tämä matkailuajoneuvoviikonloppu alkoi siten, että menimme Sikhjälman satamaan, Tierpin kunnan Hållnäsin niemessä sijaitsevalle tontille. Meillä oli erityinen syy tulla tänne, mutta tämä on myös kaunis paikka meren rannalla. Täällä voit muun muassa kokea Kapplasse-luonnonsuojelualueen ja upeita auringonlaskuja.

FREEDOMtravel.se

Rullsands merikylpylä & leirintäalueet

Rullsands camping on mukava leirintäalue Gävlen ulkopuolella. Leirintäalueen sijainti on erittäin mukava ja lähellä on myös ihana hiekkaranta. Leirintäalueella on myös mökkejä, ja se on tunnettu myös naturistikylpylästään. Ehdottomasti yhden tai useamman vierailun arvoinen!

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Sikhjälman pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Rullsands merikylpylä, lomakylä & leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Rullsands merikylpylä, lomakylä & leirintäalue
 • Etäisyys Rullsands Sea Camping ja Dragon Gate: 19 min

16. Dragon Gate

Dragon Gaten tarina alkoi vuonna 2004, eikä sitä ole koskaan avattu monien konkurssien jälkeen. Lohikäärmeportti sijaitsee E4-tien varrella, ja jos sinulla on tilaisuus vierailla tässä hienossa rakennusilmiössä, tee se. Täältä löydät huoneita, kahvilan, ravintolan, terrakotta-armeijan, suuria terrakotta-veistoksia, maailman pisimmän puureliefin ja paljon muuta.

Mikael Parkvall Wikimedia Commonsin kautta
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Älvkarlebyn pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Älvkarlebyn leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Sörtorpets gårdshus, Hyttön 26, Älvkarleby, Ruotsi.
 • Etäisyys Dragon Gate ja Österbybruk: 38 min

17. Österbybruk

Österbybruk sijaitsee kauniilla paikalla Roslagenissa, ja se tarjoaa kauniin kartanon, historiallisen myllyympäristön ja runsaasti taide- ja käsityöläistoimintaa. Kun olimme täällä, kaikki ei ollut vielä avattu, mutta siitä huolimatta vietimme mukavan iltapäivän.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Vanha Uppsalan pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Sandviksbadets camping
 • Etsi majoitus lähistöllä: Wärdshuset Gammel Tammen, Herrgårdsvägen 1 Österbybrukissa.
 • Österbybrukin ja Uppsalan välinen etäisyys: 43 min

18. Uppsala Svenska Upplandsvägenin varrella.

Uppsala on Upplannissa sijaitseva kaupunkikeskus ja Uppsalan läänin pääkaupunki, ja se on Ruotsin neljänneksi suurin kaupunkikeskus. Vuodesta 1164 lähtien Uppsala on ollut Ruotsin kirkollinen keskus Ruotsin kirkon arkkipiispan toimipaikkana. 

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Myllypiha
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Leirintäalue Fyrishov
 • Etsi majoitus lähistöllä: Hotelli Botanika Uppsala, Skolgatan 45
 • Etäisyys Uppsala ja Skoklosterin linna: 51 min

TIPS: Kvarngården

Knivstan Kvarngården on Knivsta Hembygdsgillen ylläpitämä paikallinen kulttuuriperintökeskus ja asuntovaunualue. Täällä järjestetään yleensä muun muassa erittäin suosittu juhannusjuhla. Myös matkailuautot ja -vaunut ovat tervetulleita tilan kauniille ja viihtyisälle paikalle.

FREEDOMtravel.se

19. Skoklosterin linna

Skoklosterin linna on upea barokkilinna Mälaren-järven rannalla. Se on Ruotsin suurin koskaan rakennettu yksityinen palatsi. Nykyään se toimii valtionmuseona, jossa on paraatisali, suuret esinekokoelmat, linnan puisto ja linnan kahvila.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Pysäköinti Skoklostersin kirkolla
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Skoklosterin leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Skokloster Wärdshus, Skoklostervägen.
 • Etäisyys Skoklosterin linna ja Sigtuna: 28 min

20. Sigtuna

Tule mukaan Sigtunaan, Ruotsin vanhimpaan kaupunkiin! Eilen heräsimme siniseen taivaaseen ja päätimme lähteä retkelle. Minne menisimme? Se oli matka Ruotsin vanhimpaan kaupunkiin. Siitä on jo monta vuotta, kun viimeksi olimme siellä, ja Sigtuna on fantastisen viihtyisä kaupunki, jossa voi kävellä. Ja tietysti on hauska ottaa valokuvia kaupungissa, jossa on niin paljon viehättäviä vanhoja taloja!

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Steninngebadet
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Skoklosterin leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Sigtunastiftelsen hotell & Konferens, Manfredbjörkquist allé 4 Sigtunassa.
 • Etäisyys Sigtuna ja Rosersbergin linna: 20 min

21. Rosersbergin linna

Rosersbergin palatsi on kuninkaallinen palatsi Sigtunassa, Tukholman pohjoispuolella. Tämä linna on yksi Ruotsin yhdestätoista kuninkaallisesta linnasta, ja se oli Karl XIV Johan Bernadotten ja hänen vaimonsa Desiderian koti. Nykyään linna on mukava vierailukohde.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Rosersbergin linnan pysäköintialue
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Leirintäalue Nygård
 • Etsi majoitus lähistöllä: Yöpyminen linnassa
 • Etäisyys Rosersbergin linna ja Solna: 28 min

22. Solna - Svenska Upplandsvägen

Mitä voit tehdä Solnassa? Olemme asuneet Solnassa kahdeksan vuotta, ja sitä ennen asuimme naapurikunnassa Sundbybergissä. Nyt korona-aikana olemme katselleet ympärillemme naapurustossamme. Tässä ovat parhaat vinkkimme aktiviteetteihin ja elämyksiin Solnassa.

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Tantolunden matkailuautojen pysäköinti/ Langholmen
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ängbyn leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Royal Park Stockholm, Frösundaviks allé 15 Solnassa.
 • Etäisyys Solna ja Sundbyberg: 9 min

23. Sundbyberg

Mitä voit tehdä Sundbybergissä? Olemme asuneet Sumpanissa monta vuotta, ja vaikka olemme nyt muuttaneet naapurikuntaan, palaamme sinne usein. Tässä ovat parhaat vinkkimme aktiviteetteihin ja elämyksiin Sundbybergissä.

FREEDOMtravel.se
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Tantolunden matkailuautojen pysäköinti/ Langholmen
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ängbyn leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Tarinahotelli Signalfabriken - JDV by Hyatt, Sundbybergs torg 1.
 • Etäisyys Sundbyberg ja Drottningholmin palatsi: 19 min

TIPS: Paul Taylorin maatilamyymälä

Paul Taylor Lanthandel Sundbybergissä on ravintola, jossa on ilmasto-älykästä, modernia ja ennen kaikkea todella hyvää ruokaa. Ravintolaa pyörittävät Paul Svensson ja Tareq Taylor, jotka tunnetaan muun muassa televisiosta. Kävimme ravintolassa viikonloppuna ja lähdimme sieltä todella, todella tyytyväisinä.

FREEDOMtravel.se

24. Drottningholmin linna

Drottningholmin palatsi Tukholmassa. Viikonloppu oli upea syksyinen, ja oli todella ihana kävellä linnan puistossa marraskuun auringossa. Olemme nähneet linnan aiemminkin, mutta käytimme tilaisuutta myös teatterin katsomiseen, mikä oli todella hauskaa. Tässä muutamia vinkkejä nähtävyyksistä ja tekemistä Drottningholmin palatsissa. 

Svenska Upplandsvägen
 • Etsi pysäköintialue läheltäsi: Tantolunden matkailuautojen pysäköinti/ Langholmen
 • Etsi leirintäalue läheltäsi: Ängbyn leirintäalue
 • Etsi majoitus lähistöllä: Åkeshofs slott, Åkeshofs. väg 11 Brommassa.

Lisää viihtyisiä teemateitä löydät täältä

Tilaa uutiskirjeemme