Menu Close

Lennot Tukholmasta Hurghadaan - tilauslennot El Gounaan

Lentomme Tukholmasta Egyptin Hurghadaan sujui todella hyvin, ja viisi tuntia ilmassa katosi yllättävän nopeasti. Hurghadassa kävi ilmi, että olimme varanneet hotellin El Gounasta. Jännittävää!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Lennot Tukholmasta Hurghada

Muistatte ehkä, että päätimme hiljattain lähteä uudelle matkalle. Olimme oikeastaan suunnitelleet matkustavamme Sharm el Sheikh 1001 Natt Resorin kanssa, mutta kun he menivät konkurssiin, ostimme nopeasti viime hetken lipun Tukholmasta Hurghadaan.

Varasimme matkan Airtoursin kautta ja lensimme SAS:n tilauslennolla lauantaiaamuna hieman seitsemän jälkeen aamulla. Matka kesti noin viisi tuntia suoraan Tukholmasta Hurghadaan ja oli melko mukava. Nukuimme, luimme kirjoja, työskentelimme tietokoneella (50 kruunulla saa hyvän internetin) ja söimme voileipiä (aterioita voi myös tilata etukäteen). Keskellä päivää laskeuduimme ihanan lämpimään Hurghadaan!

Flyg från Stockholm till Hurghada

Matkustaminen tilauslennolla

Me matkustamme hyvin harvoin tilauslentojen kanssa. Meitä ei haittaa konsepti, mutta olemme uteliaita ja matkustamme usein mieluummin omatoimisesti. Tällä kertaa luulimme löytäneemme todella edullisen charter-vaihtoehdon, emmekä voineet vastustaa. Paikan päällä Hurghadassa meidät ottivat vastaan Airtoursin mukavat ja avuliaat edustajat. Erinomaista, mutta hieman epätavallista!

Flyg från Stockholm till Hurghada
Peter charter-matkustajana

El Gounaan?

Näytimme lippumme ja rastitimme nimemme, ja meidät ohjattiin selvästi pieneen bussiin, joka veisi meidät El Gounaan. El Gouna ...? Mutta Peter, emmekö olleet varanneet hotellia Hurghadan keskustasta?

Kävi ilmi, että Peter oli lähinnä tarkistanut, oliko hotelli viihtyisä ja oliko se lähellä vettä, mutta ei niinkään. mikä kaupunki se sijaitsi. El Gouna on 2,7 mailin päässä Hurgahadan keskustasta ja voi varmasti olla tarpeeksi hyvä, mutta olimme hieman yllättyneitä ...!

Från Stockholm till Hurghada med Airtorus
Tilausbussimme, joka vei meidät hotellille

Sultan Bey Hotel El Gounassa

45 minuutin ajomatkan jälkeen (läpi autiomaan, jossa oli tyhjiä puolivalmiita taloja) saavuimme El Gounaan ja meidän Sultan Bey Hotel. Kuinka kodikkaalta se näyttikään! Kaupunki tuntui viihtyisältä vihreiden kasvien ympäröimänä, ja hotelli oli todella viehättävä pienine taloineen, polkuineen ja kauniine kukkineen. Tämä tuntui juuri oikealta paikalta meille juuri nyt. El Gounan kanssa ei varmaan ollutkaan niin huonosti!

Från Stockholm till Hurghada och El Guona
El Guona i Egypten

Hotellihuoneemme on erinomainen - viihtyisä ja siinä on hyvät tilat kaikkien elektroniikkalaitteiden lataamiseen. Hotellin ilmainen Wifi toimii kuitenkin melko huonosti, joten olemme ostaneet paikallisia sim-kortteja, joilla on dataliikennettä. Ostimme Orangelta 16 GIG kumpikin, ja tästä jouduimme maksamaan 90 kruunua per henkilö. Se toimii todella hyvin, joten olemme tyytyväisiä!

Vårt rum på Sultan Bay i El Guona

Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla veden äärellä, lahdella, jota ympäröivät rakennukset. Hyvälle rannalle pääsee veneellä, joka lähtee hotellilta 45 minuutin välein. Emme ole vielä kokeilleet tätä, mutta raportoimme siitä!

Från Stockholm till Hurghada - El Gouna

Oletko käynyt kohteessa El Gouna? Kerro meille siitä!

Peter i Egypten
Peter (ja minä) oluella hotellin rantabaarissa.
Kaikki parhaat vinkkimme Egyptiin. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme