Menu Close

Hurghada Marina Boulevard - eksklusiivinen satamakävelykatu

Jos matkustat Egyptin Hurghadaan, älä jätä väliin Hurghada Marina Boulevardia. Hurghadan venesatama on rauhallinen keidas, jossa on kaunis kävelykatu, pitkiä rivejä upeita luksusjahteja ja runsaasti ravintoloita ja ulkoilmakahviloita. Kaupungin kalamarkkinat ja suuri Al Mina -moskeija ovat myös lähellä.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Päiväretki Hurghadaan

Useiden päivien jälkeen Zeytouna Beach Island El Gounassa halusimme tutustua naapurustoon. Kävimme Hurghadassa vuonna 2005, mutta olimme uteliaita näkemään, mitä mieltä olisimme kaupungista nyt, joten otimme taksin. Aloitamme kertomalla uudesta venesatamasta, joka oli yksi niistä paikoista, joissa kävimme.

Hurghada Marina Boulevard

Hurghada Marina Boulevard, tai Hurghada's Hurghada's uusi venesatamaon hieman ylellisempi kaupunginosa. Värikkäät talot, joissa on loma-asuntoja, ovat nykyaikaisia ja suuret luksusjahdit ovat tiiviisti täynnä. Kun kävelet laiturirantakadulla, ohitat lukemattomia ravintoloita ja baareja sekä designkauppoja ja basaareja.

Hurghada Marina Boulevard

Veneet ja luksusveneet Hurghadan venesatamassa

Monet Hurghadan venesatamaan kiinnitetyistä veneistä ovat upeita. Venesatamaan mahtuu 200 luksusjahtia, joiden pituus vaihtelee 10 ja 100 metrin välillä. Siellä on laaja valikoima isoja ja pieniä jahteja, sekä kotimaisia että ulkomaisen lipun alla purjehtivia, sekä useita sukellusveneitä, jotka vievät turisteja sukellusretkille.

Båtar i Hurghada marina
Hurghada marina

Ravintolat Hurghada Marina Boulevardin varrella

Saavuimme Hurghada Marina Boulevardille lounasaikaan ja olimme nälkäisiä. Valitsimme yksinkertaisesti ensimmäisen parhaan paikan (Che Guevara) ja tilasimme oluen ja yksinkertaisen ruokalajin kumpikin. Ruoka ei ehkä yllättänyt, mutta näkymä ja ympäristö eivät todellakaan olleet huonoja. Mukava tunnelma! Ravintoloita on yhteensä noin kymmenen ja kahviloita/baareja lähes yhtä monta.

Hurghada Marina Boulevard
Hurghada Marina Boulevard
Hurghada Marina Boulevard

Lähistöllä: Hurghadan kalamarkkinat

Jos menet Hurghada Marina Boulevardille, voit myös käydä katsomassa Hurghadan kalamarkkinat, jotka ovat aivan vieressä. Täällä on paljon kalastusveneitä, ja meille kerrottiin, että kalastajat menevät niillä viikoksi kerrallaan ja nukkuvat edessä olevassa pienessä punkassa. Saalis myydään sitten markkinoilla, ja on todella kiehtovaa katsella kaikkia jännittäviä ja värikkäitä kaloja.

Hurghadas fiskehamn
Fiskmarknad i Egypten

Lähistöllä: Al Minan moskeija

Kalamarkkinoiden vieressä on suuri Al Minan moskeija, joka on todella kaunis kupoleineen ja torneineen. Me tyydyimme katsomaan moskeijaa ulkopuolelta, mutta se on avoinna myös vierailijoille. Naisena sisäänpääsy edellyttää peittäviä vaatteita, mutta moskeijan läheltä voi lainata sopivia vaatteita.

Miten pääset Hurghada Marina Boulevardille?

Hurghada Marina Boulevard sijaitsee Sakala-aukiolla, noin 5 kilometrin päässä El Dahar -aukiolta Hurghadan keskustassa. Pääsimme El Daharista Uberilla, joka on erittäin edullinen, kätevä ja luotettava vaihtoehto liikkua Hurghadan keskustassa.

Kun menimme takaisin, sovellus kuitenkin ilmoitti, että olimme "noutoalueen ulkopuolella", joten otimme sen sijaan tavallisen taksin. Tämäkin toimii hyvin, mutta on hieman kalliimpi.

Oletko käynyt Hurghadassa, ja jos olet, oletko käynyt satamassa? Mitä mieltä olit?

Hurghada Marina Boulevard
Kaikki parhaat vinkkimme Egyptiin. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme