Menu Close

Hydra Seafood ravintola - loistava ravintola El Gounassa

Jos etsit hyvää ravintolaa El Gounasta, suosittelemme lämpimästi vierailua Hydra Seafood -ravintolassa, joka sijaitsee keskustan keskustassa. Vietimme täällä mukavan illan upeiden kalojen ja merenelävien äärellä.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Hydra Seafood -ravintola El Gounassa

El Gounassa on yllättävän paljon ravintoloita, ja me valitsimme Hydra Seafood -ravintolan osittain Airtoursin oppaan neuvojen perusteella ja osittain katseltuamme paikkoja netissä. Tämä kalaravintola sijaitsee Tamr Henna -aukiolla keskustan alueella, ja sen tunnistaa helposti yläkerran sinisestä ulkotarjoilualueesta.

Hydra Seafood restaurang i El Gouna

Hydra Seafood -ravintolan äyriäiset

Hydra Seafood Restaurant on mereneläviä tarjoava ravintola, jossa on ulkoilmaravintola. erittäin pitkä valikko. Voit valita monista eri kala- ja äyriäislajeista sekä keiton ja pastan kaltaisista tuotteista. Tarjolla on myös useita erilaisia tagen-annoksia, jotka ovat perinteisiä saviastioissa valmistettuja ruokia.

Tilasimme suosikkikalamme merikrotin sekä katkarapuja, paistettuja kalmareita ja valkosipulileipää. Meiltä jäi huomaamatta, että meidän olisi pitänyt tilata riisi erikseen, mutta grillatut (supermaukkaat!) vihannekset tulivat pyytämättä, ja ruoka oli muutenkin riittävän hyvää. Kaikki oli fantastisen hyvä.

Saimme erinomaista palvelua, eikä meidän tarvinnut odottaa pitkään. Se oli erittäin mukava ilta todella hyvässä ravintolassa El Gounassa! Hinta? Ihan ok, mutta huomaa, että tässä turistikohteessa on korkeampi hintataso kuin muualla Egyptissä.

Hydra Seafood restaurang i El Gouna
Hydra Seafood restaurang i El Gouna
Hydra Seafood restaurant
Grillattuja vihanneksia Hydra Seafood -ravintolassa

Lisää hyviä ravintoloita kohteessa El Gouna

Kuten sanoin, on olemassa erittäin monia ravintoloita El Gounassa. Keskustasta löydät monia ruokapaikkoja, mutta myös venesatamassa on koko joukko ravintoloita. Venesatama on eksklusiivinen, ja luksusjahdit ovat pitkissä riveissä, ja myös ravintolat tuntuvat täällä hieman ylellisemmiltä. Olemme ymmärtäneet, että useissa paikoissa voi syödä hyvin, mutta pitää varautua siihen, että hintataso on hieman korkeampi.

Marinan i El Gouna

Eräänä päivänä poikkesimme Maritim-ravintolaan oluelle ja eväille. Tämä ravintola on myös erikoistunut mereneläviin, ja tilaamamme calamares maistui todella hyvältä. Muuten emme ole kokeilleet kovinkaan montaa ravintolaa El Gounassa. Koska majoitumme All inclusivella, syömme tietysti usein hotellissamme Sultan Beyssä.

På Maritim restaurant

Lisää ruokaa Egyptissä

Vietimme vähän aikaa sitten viikon New Yorkissa. Sharm el Sheikh Siinain niemimaalla Egyptissä, ja sillä matkalla kokeilimme useita eri ravintoloita ja egyptiläisiä ruokia. Jos haluat tietää lisää egyptiläisestä ruoasta, lue raporttimme: Ruoka Egyptissä - ja ravintolat Sharm el Sheikhissä.

Millaisia kokemuksia sinulla on egyptiläisestä ruoasta? Oletteko käyneet El Gounan ravintoloissa, ehkä jopa Hydra Seafoodissa?

Mat i Egypten
Kaikki parhaat vinkkimme Egyptiin. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme