Menu Close

Zeytounan rantasaari El Gounassa - egyptiläinen "rantasaari"

Zeytouna Beach Island on pieni saari El Gounassa, Egyptissä. Tänne mennään ottamaan aurinkoa, uimaan tai snorklaamaan ja nauttimaan kauniista päivistä Punaisenmeren rannalla. Hotelliltamme on sukkulavene saarelle, joten kävimme täällä kahtena päivänä peräkkäin.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Zeytounan ranta saari El Gounassa

Zeytouna Beach Island toimii useiden El Gounan hotellien "ulkorantana". Hotelleissa voit uida uima-altaissa tai istuskella lahden rantakadun baareissa, mutta jos haluat uida hienoilla hiekkarannoilla, voit ottaa bussikuljetuksen "rantasaareen" Zeytouna Beach Islandille.

Zeytouna beach island

Saari sijaitsee El Gounassa, egyptiläisessä matkailukeskuksessa Punaisenmeren rannalla, noin 2,7 kilometriä Hurghadan keskustasta pohjoiseen, jonne lensimme Tukholmasta. Lomakeskus rakennettiin pääasiassa vuosina 1989-1997, ja se koostuu keinotekoisista kanavista ja laguuneista.

Shuttle vene Zeytouna Beach saarelle

Helpoin tapa päästä kohteeseen Zeytouna Beach Island on seuraavalta paikkakunnalta hotellimme (Sultan Bey), ja useista muista hotelleista, on ottaa sukkulaveneet. Veneet kulkevat säännöllisesti - 45 minuutin välein hotellistamme - ja matka kestää vain muutaman minuutin. Jos haluat, voit myös kävellä, mutta joudut tekemään pienen kiertotien päästäksesi pienelle sillalle, joka johtaa saarelle.

Shuttlebåt till Zeytouna beach Island
Shuttlebåt till Zeytouna beach Island
Mot Zeytouna beach island
Mot Zeytouna beach Island

Aurinko ja uinti

Zeytouna Beach Island -saarelle mennään ottamaan aurinkoa, uimaan ja snorklaamaan. Aurinkotuoleja on kaikkialla, ja sinun tarvitsee vain istua alas. Meidän ei tarvinnut maksaa mitään, mikä saattaa liittyä siihen, että meillä on punaiset all inclusive -rannekkeet. Ainoa asia, mitä kannattaa miettiä, on ottaa pyyhe mukaan (oma tai hotellilta saatu).

Zeytouna beach Island

Lämpötila on nyt päivisin noin 25 astetta, ja joskus tuulee myös kevyesti, joten auringossa on mukava maata. Olemme levänneet paljon aurinkotuoleissa ja minä (Helena) olen ehtinyt jopa lukea vähän. Erittäin levollista, vaikka välillä keskeyttävätkin myyjät, jotka (kohteliaasti) haluavat esitellä kuvastojaan veneretkistä ja kylpylähoidoista. Veden lämpötila on myös noin 25 astetta.

Helena

Snorklaaminen

Monet haluavat tietysti käyttää tilaisuutta hyväkseen ja snorklausta Punaisella merellä. Saaren edustalla on pitkä laituri, ja sieltä pääsee veteen tutkimaan pinnan alla olevaa elämää. Jos sinulla ei ole omia varusteita, voit vuokrata niitä saarelta. Esimerkiksi räpylöistä joutuu maksamaan noin 30 kruunua päivässä.

Brygga

Vesi on kirkasta, ja näet monia kauniita ja värikkäitä kaloja, mutta koralliriutat ovat ilmeisesti kauniimpia kauempana. Olemme varanneet retken snorklausveneellä jonain päivänä, jolloin toivottavasti näemme vielä hienompia riuttoja.

Peter
Snorkling vid Zeytouna Beach Island
Fisk

Zeytounan saaren baari ja ravintola

Saarella on Zeytouna Island Bar & Restaurant, mukava ulkoilmaravintola, jossa on ruokaa sekä olutta ja viiniä. Söimme täällä lounaan all inclusive -hotellimme kupongilla. Saimme valita kaikista perusruoista (salaatti, pasta, voileivät tai pizza) ilmaiseksi, mutta oluesta piti maksaa erikseen.

Zeytouna beach island restaurang
sandwich med kyckling

Lisää nähtävää ja tehtävää Zeytouna Beach Islandilla

Snorklauksen ja sukelluksen lisäksi voit nauttia erilaisista vesiaktiviteeteista, kuten purjelautailusta ja leijalautailusta. Vuokrattavana on myös erilaisia veneitä, kuten polkuveneitä.

Voit myös saada erilaisia hierontoja ja muita hoitoja. Pieni kylpylä tarjoaa esimerkiksi aroma- tai rentoutumishierontaa (25 € 60 minuutilta) sekä manikyyrejä ja pedikyyrejä (15 €). Saarella on myös useita pieniä kauppoja, joissa myydään vaatteita, asusteita ja käsitöitä.

WIFI.se

Kaiken kaikkiaan Zeytouna Beach Island on loistava paikka rennoille päiville auringossa!

Shopping med mera
Shopping på Zeytouna beach Island
Kaikki parhaat vinkkimme Egyptiin. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme