Menu Close

Brescia ja Trentino - inspiraatiota Pohjois-Italiasta

Brescia ja Trentino ovat kaksi maakuntaa Pohjois-Italiassa. Tällä viikolla meidät kutsuttiin tilaisuuteen, jossa molemmat kohteet esiteltiin. Meidän on sanottava, että Pohjois-Italia on kaunis ja kutsuu useampaankin vierailuun. Jos olet ehkä varovainen matkustamisen suhteen juuri nyt, tarjoamme inspiraatiota tulevaisuutta varten.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Tapahtuma Sheraton-hotellissa

Tapahtuma, johon meidät kutsuttiin, oli Sheraton-hotellissa Tukholmassa. Mietimme, olisiko se peruttu pandemian vuoksi, mutta niin ei käynyt. Brescian ja Trentinon edustajat saapuivat paikalle naamarit päällään ja käsihuuhde valmiina. Tuoleja oli sijoitettu niukasti, ja strategia oli muuttunut noutopöydästä istumaillalliseksi. Se oli oikein mukavaa!

Event på Sheraton hotel om Brescia och Trentino

Brescia

Brescian maakunta sijaitsee Brescian kaupungin ympärillä Pohjois-Italiassa. Siellä sijaitsee kolme kaunista järveä: Gardajärvi, Iseo-järvi ja Idrojärvi. Maakunnassa on myös 3 Unescon maailmanperintökohdetta, 90 linnaa, 4 viinialuetta, 13 Michelin-tähdellä palkittua ravintolaa, 4 geotermistä kylpylää, 7 hiihtokeskusta ja 113 laskettelurinnettä.

Meillä on todella mukavia muistoja tältä alueelta, eikä vähiten Garda- ja Iseo-järvistä, jotka olivat mielestämme uskomattoman kauniita. Emme ole koskaan käyneet Brescian kaupungissa, mutta näkemiemme kuvien perusteella se vaikuttaa mielenkiintoiselta kohteelta.

Iseosjön

Trentino

Trentino on myös maakunta Pohjois-Italiassa, ja sen pääkaupunki on Trenton kaupunki. Täällä on muun muassa paljon hienoja hiihtokeskuksia. Maakunnassa on myös useita vuoristojärviä, erilaisia wellness-kokemuksia ja mahdollisuuksia pyöräilyseikkailuihin vuoristossa. Trenton kaupungissa voit tutustua renessanssi- ja barokkiarkkitehtuuriin, kaupungin vaikuttavaan linnaan sekä italialaiseen ruokaan ja viiniin.

Hiihto Trentino, Trentino matkailu
Val di Cembra, Vigneti / ph Adam Barker

Italialainen illallinen

Kun oli päivällisen aika, meitä kohdeltiin klassisella italialaisella illallisella, jossa oli useita ruokalajeja ja tietenkin viiniä. Erittäin, erittäin hyvää!

  • Antipasti: Salamia, kinkkua, marinoituja oliiveja, marinoituja artisokkia ja mozzarella capresea.
  • Primo piatto: Sienirisotto
  • Secondo piatto: Paistettua kananrintaa paahdettujen perunoiden ja vihannesten kera
  • Jälkiruoka: Tiramisu
risotto - event om Brescia och Trentino
Italiensk efterrätt - event om Brescia och Trentino

Oletko käynyt Bresciassa ja Trentinossa?

Oletko käynyt Brescian ja Trentinon maakunnissa? Mitä kokemuksia teillä on? Kerro meille!

Lago di Ledro, Trentino / ph Jens Schwarz o
Kaikki parhaat vinkkimme Italiaan. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme