Menü Schließen

Besuch aus Finnland - Blogger auf dem Hausboot

Als wir in Finnland letzte Woche haben wir viele finnische und internationale Reiseblogger kennengelernt. Heute hatten wir einen morgendlichen Besuch auf dem Hausboot von einer von ihnen, Veera Bianca, zusammen mit unserer schwedischen Reiseblogger-Kollegin Sofia. Schön, dass wir uns wiedersehen!

Besök av bloggare i husbåten

Veera driver den finska resebloggen Veera Bianca (på finska och engelska) och är på besök i Stockholm under några dagar. Hon ville gärna hinna träffa några svenska resebloggare och vi passade på att bjuda in henne och vår svenska bloggkollega Sofia (bloggen Imaginäres Gold).

De fick erfara hur det är att vara ombord på en gungande husbåt med skridskoåkare utanför fönstren, och vi blev bjudna på muffins och supergröna (goda!) smoothies från Wayne’s Coffee. Och så blev det förstås en massa prat om resor och bloggande! Resten av dagen ska vi ta det lugnt, vila ut efter en hektisk vecka och komma ifatt med sånt som måste göras vid datorn. Hur spenderar du den här söndagen?

Muffins och smoothies som våra gäster bjöd på
Muffins och smoothies som våra gäster bjöd på

Abonnieren Sie unseren Newsletter