Meny Stäng

Besök från Finland – bloggare på plats i husbåten

Annons

När vi vi var i Finland förra veckan lärde vi känna många finska och internationella resebloggare. Idag fick vi förmiddagsbesök i husbåten av en av dem, Veera Bianca, tillsammans med vår svenska resebloggarkollega Sofia. Superkul att träffas igen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Besök av bloggare i husbåten

Veera driver den finska resebloggen Veera Bianca (på finska och engelska) och är på besök i Stockholm under några dagar. Hon ville gärna hinna träffa några svenska resebloggare och vi passade på att bjuda in henne och vår svenska bloggkollega Sofia (bloggen Fantasiresor).

De fick erfara hur det är att vara ombord på en gungande husbåt med skridskoåkare utanför fönstren, och vi blev bjudna på muffins och supergröna (goda!) smoothies från Wayne’s Coffee. Och så blev det förstås en massa prat om resor och bloggande! Resten av dagen ska vi ta det lugnt, vila ut efter en hektisk vecka och komma ifatt med sånt som måste göras vid datorn. Hur spenderar du den här söndagen?

Muffins och smoothies som våra gäster bjöd på
Muffins och smoothies som våra gäster bjöd på

Prenumerera på vårt nyhetsbrev