Meny Stäng

Travel Massive på Teatern i Skanstull

Annons

Igår var vi på ett Travel Massive event som arrangerades på Teatern i Ringens centrum i Skanstull i Stockholm. Travel Massive erbjuder alltid ett tillfälle att möte andra resebloggare och Teatern – söders nya matscen – har vi hört mycket om, så det var intressant!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vad är Travel Massive?

Travel Massive är en global rörelse som sammanför resebloggare och människor från resebranschen genom gratis events som arrangeras över hela världen. Det finns idag 121 lokalavdelningar i världen och igår var det dags för ett event i Stockholms lokalavdelning, som leds av Sofia från Fantasiresor, Lola från Geotraveler’s niche och Annika från bloggen Resfredag.

Många resebloggare på plats

På gårdagens event dök det upp massor av människor – både resebloggare vi känner och människor vi aldrig träffat förut. Jag kan inte alls redogöra för alla som var där, men det var lite extra roligt att träffa Katta från Kattas betraktelser. Jag har följt hennes blogg i sju år, men aldrig träffat henne förut. Fantastiskt roligt!

Det var också kul att få en pratstund med Eva från People in the street, Anna från New York – My Bite of the Big Apple, Towe från Towis – En reseblogg, Daniel från Traveler’s edition, Lisa från Livet från den ljusa sidan, Helena från Oh Darling, let’s be adventurers och Johan från Australienbloggen. Fantastiskt roligt!

Många av dessa resebloggare har vi kontakt med till och från, men att träffas så här är speciellt! Vi träffade också det unga paret Jacob och Frida, som planerar att resa jorden runt under 2,5 år i bil! De ger sig av strax innan sommaren, och du kan följa dem på Everyday Explorers.

Frida och Jacob från Everyday Explorers
Frida och Jacob från Everyday Explorers – snart reser de jorden runt i bil

Teatern i Ringens centrum i Skanstull

Den nya trendiga matscenen i Ringens centrum är en slags foodcourt där flera kända kockar öppnat små filialer och serverar olika små spännande maträtter på ett lättillgängligt sätt. Du får helt enkelt din lilla maträtt i papper eller en enkel skål och sätter dig bland något av de små borden i det som nästan känns som en teaterläktare.

Jag gillar idén – finmat serverat på “fulsätt”. Ändå var jag inte jätteimponerad av maten. Kanske tyckte jag att den var lite för tillkonstrad, eller så gillade jag helt enkelt inte att bli så kladdig om fingrarna. Men jag kan nog tänka mig ett nytt besök, jag har hört att nudelrätten ramen här ska vara grym! Har du varit på Teatern i Ringens centrum? Vad tycker du?

63 graders ägg med karamelliserad lök
63 graders ägg med karamelliserad lök – intressant smak men lite annorlunda konsistens

Prenumerera på vårt nyhetsbrev