Menü Schließen

Unsere Vorträge in der Kistamässan 18-20 März 2022

Anzeige

Wir werden sechs Vorträge auf der Husbil 2022 Sthlm "Freedom on Wheels" Messe in Kistamässan am 18-20 März 2022 halten. Hier können Sie die Zeiten und Themen der Vorträge einsehen. Wir hoffen, Sie dort zu sehen!

Vorlesungen

Es wird Superspaß att föreläsa på mässan, och vi har valt sex resmål som vi verkligen gillar, och där vi har varit relativt nyligen. Men oj vad mycket tid det tar att förbereda så här många föreläsningar! Man vill ju hitta de bästa bilderna och uppdatera sig om allt man vill berätta …!

Vi jobbar på och siktar på att kunna leverera massor av reseinspiration (och information). Kommer du och lyssnar på någon av presentationerna? Här är en snabb sammanfattning och längre ner kommer lite längre beskrivningar av föreläsningarna.

  • Fredag 18 mars kl. 11: Skåne
  • Fredag 18 mars kl. 14: Polen
  • Lördag 19 mars kl. 11: Crystal Valley in der Tschechischen Republik
  • Lördag 19 mars kl. 14: Das Glasreich in Småland
  • Söndag 20 mars kl. 11: Deutschland
  • Söndag 20 mars kl. 14: Schweiz

Mässan ”Frihet på hjul” på Kistamässan

Mässan arrangeras den 18-20 mars på Kistamässan strax utanför centrala Stockholm. Förutom att träffa oss kommer du kunna kika på husbilar och tillbehör, lyssna på Husbilsskolan, möta husbilstidningar, inspireras av destinationer och mycket annat. Mässan är helt gratis att besöka och du kan hämta din fribiljett på Messe-Website.

Fredag 18 mars kl. 11.00: Traumhafte Orte im schönen Skåne

Vi inleder mässan med en föreläsning om härliga Skåne, som vi framför allt besökte förra året. Vi var nere flera vändor med husbilen och upptäckte charmiga städer, naturområden, historiska sevärdheter, vingårdar och allt möjligt. Du kan räkna med bilder, inspiration och tips!

Svenska vingårdar

Fredag 18 mars kl. 14.00: Malerische Kleinode in Polen

Polen är ett av våra favoritländer att semestra i, och vi kan inte ens räkna hur många gånger vi varit där. Föreläsningen blir en rundresa i landet, som bygger på en rad olika resor. Städer, sevärdheter och överraskningar!

Lördag 19 mars kl. 11.00: Gnistrande Kristalldalen i norra Tjeckien

Kristalldalen är ett område i norra Tjeckien där man har en lång tradition av glasbruk, och som också bjuder på dramatisk natur och lokalproducerad öl. Vi berättar om vår rundresa i höstas, och tipsar samtidigt om några andra favoritdestinationer i Tjeckien.

Lördag 19 mars kl. 14.00: Mehr als Glas im Glasreich Småland

Från den tjeckiska Kristalldalen till det småländska glasriket! Vi berättar om allt vi upplevde under vår rundresa i höstas: glasbruk, konst, naturupplevelser och allehanda pärlor, i form av personliga gårdar, caféer och ställplatser.

Söndag 20 mars kl. 11.00: Magische Reiseziele in Deutschland

Tyskland är ett fantastiskt och varierat husbilsland. Vi berättar om våra favoriter, framför allt i den norra delen, i form av städer, öar och upplevelser. Dessutom kommer vi prata lite om tyska semestervägar.

Greifswald i Tyskland

Söndag 20 mars kl. 14.00: Roadtrip durch die fantastische Schweiz

Vi avslutar mässan med en föreläsning om fantastiska Schweiz. Vi har besökt landet flera gånger, och bland annat gjort en rundresa med husbil. Under föreläsningen tipsar vi om städer, naturupplevelser, äventyr, delikatesser och sevärdheter.

Kommer du till mässan? Vi hoppas att vi ses!

Abonnieren Sie unseren Newsletter